Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Alarm installatie Drenthe

Vrijwel alle bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun pand te laten beveiligen tegen inbraken door het laten aanbrengen van een alarm installatie Drenthe. Met een alarminstallatie kunt u een inbraak voorkomen of verijdelen. Veel inbrekers kiezen bij voorkeur een pand uit dat geen beveiliging heeft, vaak is de sticker op het raam die aangeeft dat er beveiliging aanwezig is al voldoende afschrikwekkend. Maar mocht een inbreker toch zijn slag willen slaan dan is de kans groot dat hij op de vlucht slaat zodra het alarm afgaat zonder dat hij zijn slag heeft kunnen slaan door spullen van u te stelen.

Verklein de kans op een inbraak met een alarm installatie Drenthe

U verkleint de kans op een geslaagde inbraak aanzienlijk met een goed alarmsysteem. U kunt een alarm installatie Drenthe laten aanbrengen die een sirene laat afgaan, maar u kunt ook kiezen voor een systeem met een stil alarm. Dit zoekt contact met de politie of een alarmcentrale. Zodra er een melding van het systeem binnenkomt kunnen zij hun mensen direct ter plaatse sturen om te controleren of er inderdaad onraad is. Wellicht kunnen eventuele inbrekers op deze manier op heterdaad worden betrapt.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een alarmsysteem

Overweegt u een alarmsysteem voor uw bedrijf of woning? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kip Beveiliging. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@kipbeveiliging.nl. U kunt ons uiteraard ook bellen op telefoonnummer 0528 – 37 08 01. In alle gevallen zullen wij proberen uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>