Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

De meldkamer

U heeft een goede alarminstallatie laten installeren en dan? Heeft u er al aan gedacht om deze te laten aansluiten op een meldkamer? Calamiteiten zoals inbraak of brand vereisen een directe en juiste alarmopvolging. Op zo'n moment telt iedere seconde. Met een meldkameraansluiting heeft u de zekerheid dat meldingen 24 uur per dag en 7 dagen per week gevolgd worden door een team van ervaren specialisten. De meldkamer voert één keer per dag automatisch een test uit of alles naar behoren werkt. Daarmee zijn uw pand en de inboedel in vertrouwde handen.

download informatie meldkamer Klik hier voor meer informatie over alarmcentrale Securitas
download informatie meldkamer Klik hier voor meer informatie over alarmcentrale SMC

Inbraakmelding/brandmelding:

Als er een inbraakmelding/brandmelding wordt gemaakt wordt als eerste 24 uur per dag het risicoadres gebeld. Bij geen gehoor wordt een contactpersoon gebeld. Er wordt altijd verzocht aan de contactpersoon om actie te ondernemen en naar het object te gaan, in overleg wordt eventueel de politie/de brandweer gebeld.

Verschillende doormeldingen:

Uw alarmsysteem kan op verschillende manieren doormelden naar de alarmcentrale.

  • Een AL1 verbinding is de meest gangbare verbinding voor een particuliere aansluiting of een zakelijke aansluiting zonder verhoogd risico. Deze verbinding wordt eenmaal per 24 uur getest op beschikbaarheid.
  • Een AL 2 verbinding wordt gebruikt voor objecten met een verhoogd risico. Deze verbinding wordt elke 90. seconden getest om te zien of de lijn nog steeds operationeel is.

De alarmcentrale kan als extra optie de tijden waarop het alarmsysteem in-of uitgeschakeld wordt bewaken. Als het alarmsysteem later/vroeger dan de afgesproken in-uitschakeltijden word gebruikt word er contact met u opgenomen.

Bij technische problemen met uw alarmsysteem worden wij gewaarschuwd door de alarmcentrale en kunnen dan zo snel mogelijk de storing verhelpen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud