Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Over ons

Kip Beveiligingstechniek is opgericht in 1998 door Bertus en Henriette kip bij de Kamer van Koophandel te Meppel. Vanaf het ontstaan van Kip Beveiligingstechniek tot heden is er altijd persoonlijk en direct contact geweest met de klant. Het verlenen van goede service en een veilig en vertrouwd gevoel, is een essentiëel onderdeel van de dienst die Kip Beveiligingstechniek levert. Hierdoor bedienen we dan ook inmiddels vele klanten, en hebben een vaste klantengroep die dagelijkse werkzaamheden levert als onderhoud en service op bestaande installaties.

Door de uitstekende service en het persoonlijke contact is door de jaren heen de klantengroep van Kip Beveiligingstechniek uitgegroeid grotendeels door referenties. Met dank aan onze klanten die hun tevredenheid over het werk en intallaties hebben uitgedragen aan anderen. 

Kip Beveiligingstechniek is uw partner voor:

  • Beveiligingsinstallaties
  • Bouwkundige beveiliging
  • Brandmeldsystemen
  • Camerasystemen
  • Toegangscontrole
  • Video intercomsystemen

Dit alles wordt geleverd vanuit ons bedrijf in Zuidwolde met ondersteuning van een eigen technische dienst. De service zal door onze technische dienst worden uitgevoerd in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud