Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Over ons

Kip Beveiligingstechniek is opgericht in 1998 door Bertus en Henriette kip bij de Kamer van Koophandel te Meppel. Vanaf het ontstaan van Kip Beveiligingstechniek tot heden is er altijd persoonlijk en direct contact geweest met de klant. Het verlenen van goede service en een veilig en vertrouwd gevoel, is een essentiëel onderdeel van de dienst die Kip Beveiligingstechniek levert. Hierdoor bedienen we dan ook inmiddels vele klanten, en hebben een vaste klantengroep die dagelijkse werkzaamheden levert als onderhoud en service op bestaande installaties.

Door de uitstekende service en het persoonlijke contact is door de jaren heen de klantengroep van Kip Beveiligingstechniek uitgegroeid grotendeels door referenties. Met dank aan onze klanten die hun tevredenheid over het werk en intallaties hebben uitgedragen aan anderen. 

Kip Beveiligingstechniek is uw partner voor:

  • Beveiligingsinstallaties
  • Bouwkundige beveiliging
  • Brandmeldsystemen
  • Camerasystemen
  • Toegangscontrole
  • Video intercomsystemen

Dit alles wordt geleverd vanuit ons bedrijf in Zuidwolde met ondersteuning van een eigen technische dienst. De service zal door onze technische dienst worden uitgevoerd in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>