Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Onderhoud en Service

Wij adviseren U om altijd een preventief onderhoudscontract af te sluiten. Door het regelmatig uitvoeren van het onderhoud, kunnen wij u een blijvend goede werking van het systeem garanderen.

Een servicebeurt die één keer per jaar wordt uitgevoerd op een goede werking van:

  • Centrale apparatuur
  • Detectoren
  • Het testen van de doormelding naar de meldkamer

Arbeidsloon en voorrijkosten van de servicebeurten zijn bij de contractprijs inbegrepen mits de werkzaamheden tijdens de normale werkuren worden uitgevoerd.

Gegarandeerde responstijd van maximaal 24 uur bij het optreden van storingen. Maar onze service gaat verder dan alleen het installeren en onderhouden van uw beveiligingssysteem.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud