Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakbeveiliging

Door de jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie, zijn er beveiligingssystemen ontwikkeld die de kans op een geslaagde inbraak aanmerkelijk verminderen.

Kip Beveiligingstechniek maakt gebruik van deze nieuwste beveiligingstechnieken en kijkt terug op een jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u een absoluut sabotagevrij beveiligingssysteem leveren dat het inbrekersgilde buitenspel zet. Deze nieuwe techniek is ook toepasbaar op bestaande systemen. Dus als uw beveiligingssysteem aan een zogenaamde "opwaardering"  toe is, ook dan is Kip Beveiligingstechniek de juiste partner.

De producten van Kip Beveiligingstechniek zijn afkomstig van verschillende topmerken uit de beveiligingsbranche zoals Alphatronics B.V. en Honeywell.

inbraakbeveiliging Download hier de brochure van de Galaxy®-gebruikersinterfaces
inbraakbeveiliging Download hier de brochure van de Alpha Vision ML + XL

Honeywell
Vanaf 1885 is het amerikaanse bedrijf producent en leverancier van verscheidene beveiligingstechnieken en heeft in 1934 haar eerste kantoor in Nederland geopend. Honeywell was hiermee één van de eerste amerikaanse bedrijven die zich gevestigd heeft in Nederland. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste toonaangevende bedrijven in de wereld.

Voor meer informatie over de producten van Kip Beveiligingstechniek kunt u contact met ons opnemen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud