Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Inbraakbeveiliging

Door de jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie, zijn er beveiligingssystemen ontwikkeld die de kans op een geslaagde inbraak aanmerkelijk verminderen.

Kip Beveiligingstechniek maakt gebruik van deze nieuwste beveiligingstechnieken en kijkt terug op een jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u een absoluut sabotagevrij beveiligingssysteem leveren dat het inbrekersgilde buitenspel zet. Deze nieuwe techniek is ook toepasbaar op bestaande systemen. Dus als uw beveiligingssysteem aan een zogenaamde "opwaardering"  toe is, ook dan is Kip Beveiligingstechniek de juiste partner.

De producten van Kip Beveiligingstechniek zijn afkomstig van verschillende topmerken uit de beveiligingsbranche zoals Alphatronics B.V. en Honeywell.

inbraakbeveiliging Download hier de brochure van de Galaxy®-gebruikersinterfaces
inbraakbeveiliging Download hier de brochure van de Alpha Vision ML + XL

Honeywell
Vanaf 1885 is het amerikaanse bedrijf producent en leverancier van verscheidene beveiligingstechnieken en heeft in 1934 haar eerste kantoor in Nederland geopend. Honeywell was hiermee één van de eerste amerikaanse bedrijven die zich gevestigd heeft in Nederland. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste toonaangevende bedrijven in de wereld.

Voor meer informatie over de producten van Kip Beveiligingstechniek kunt u contact met ons opnemen.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>