Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bedrijfsprofiel

Kip Beveiligingstechniek levert u beveiliging op maat of het nu om inbraakbeveiliging, camerasystemen of om een goed slot gaat. Bij Kip Beveiligingstechniek bent u altijd verzekerd van de juiste techniek op de juiste plaats niet te veel en ook niet te weinig.

Volgens de laatste eisen en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum van Preventie) worden de verschillende maatregelen tot een geheel gevormd om u en uw eigendommen te beschermen. Het is immers zo dat een goed slot in een sterke deur niets doet als u deze vergeten bent op slot te doen. Zo valt en staat een goed beveiligingssysteem met organisatorische maatregelen, zodat u niet kunt vergeten om de deur op slot te doen.

Kip Beveiligingstechniek komt graag en vrijblijvend bij u langs om voor uw Woning, Winkel of Bedrijf de juiste beveiligingsmaatregel met u door te spreken en te offreren.

Contact formulier

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud