Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bedrijfsprofiel

Kip Beveiligingstechniek levert u beveiliging op maat of het nu om inbraakbeveiliging, camerasystemen of om een goed slot gaat. Bij Kip Beveiligingstechniek bent u altijd verzekerd van de juiste techniek op de juiste plaats niet te veel en ook niet te weinig.

Volgens de laatste eisen en richtlijnen van het NCP (Nationaal Centrum van Preventie) worden de verschillende maatregelen tot een geheel gevormd om u en uw eigendommen te beschermen. Het is immers zo dat een goed slot in een sterke deur niets doet als u deze vergeten bent op slot te doen. Zo valt en staat een goed beveiligingssysteem met organisatorische maatregelen, zodat u niet kunt vergeten om de deur op slot te doen.

Kip Beveiligingstechniek komt graag en vrijblijvend bij u langs om voor uw Woning, Winkel of Bedrijf de juiste beveiligingsmaatregel met u door te spreken en te offreren.

Contact formulier

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>