Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole

Ondernemers staan ongemerkt een aanzienlijk winstpercentage af door diefstal en verduistering binnen het eigen bedrijf. Het loont de moeite om uw interne beveiliging prioriteit te geven.

Met een toegangscontrole systeem kan u de schade beperken. U verkleint de kans op diefstal tijdens de kantooruren en tevens beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen. Het systeem helpt u in het beheren van de toegang tot lokalen, voorraden en magazijnen van uw bedrijf. U krijgt per lokaal inzicht op in- en uitgaande personen. Verder kunt u nagaan welke medewerkers welke ruimte hebben bezocht en zelfs wanneer en voor hoe lang.

"U beschikt steeds over gedetailleerde informatie".

Toegangscontrole hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Dit bewijst Kip Beveiligingstechniek met de uitbreiding van haar assortiment met een unieke serie aan proximity systemen, welke uitermate geschikt zijn voor winkels en bedrijven.

Met de VXS-5, 10 en 100 serie heeft men de keuze uit een complete serie van toegangscontrole systemen, waarmee effectief en simpel voor elke situatie de juiste oplossing kan worden aangeboden.

blueCompact

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt. De voordelen:

  • Dankzij het beheer via de app kunt u meteen na het verlies van een sleutel in actie komen en de sleutel per direct blokkeren.
  • In de app kunt u overzichtelijk en exact zien met welke sleutel en op welk moment iemand toegang heeft tot welke ruimte, hierdoor behoudt u dus doorlopend het overzicht over alles wat er bij uw deuren gebeurt.
  • U kunt bijvoorbeeld een actieve sleutel bij een buurtgenoot deponeren, zodat deze de sleutel in noodgevallen kan gebruiken. U kunt dan via de app een autorisatie toesturen waarmee u de sleutel tijdelijk activeert.
  • U kunt altijd uw sleutelplan uitbreiden tot wel 99 sleutels.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>