Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Toegangscontrole

Ondernemers staan ongemerkt een aanzienlijk winstpercentage af door diefstal en verduistering binnen het eigen bedrijf. Het loont de moeite om uw interne beveiliging prioriteit te geven.

Met een toegangscontrole systeem kan u de schade beperken. U verkleint de kans op diefstal tijdens de kantooruren en tevens beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen. Het systeem helpt u in het beheren van de toegang tot lokalen, voorraden en magazijnen van uw bedrijf. U krijgt per lokaal inzicht op in- en uitgaande personen. Verder kunt u nagaan welke medewerkers welke ruimte hebben bezocht en zelfs wanneer en voor hoe lang.

"U beschikt steeds over gedetailleerde informatie".

Toegangscontrole hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Dit bewijst Kip Beveiligingstechniek met de uitbreiding van haar assortiment met een unieke serie aan proximity systemen, welke uitermate geschikt zijn voor winkels en bedrijven.

Met de VXS-5, 10 en 100 serie heeft men de keuze uit een complete serie van toegangscontrole systemen, waarmee effectief en simpel voor elke situatie de juiste oplossing kan worden aangeboden.

blueCompact

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt. De voordelen:

  • Dankzij het beheer via de app kunt u meteen na het verlies van een sleutel in actie komen en de sleutel per direct blokkeren.
  • In de app kunt u overzichtelijk en exact zien met welke sleutel en op welk moment iemand toegang heeft tot welke ruimte, hierdoor behoudt u dus doorlopend het overzicht over alles wat er bij uw deuren gebeurt.
  • U kunt bijvoorbeeld een actieve sleutel bij een buurtgenoot deponeren, zodat deze de sleutel in noodgevallen kan gebruiken. U kunt dan via de app een autorisatie toesturen waarmee u de sleutel tijdelijk activeert.
  • U kunt altijd uw sleutelplan uitbreiden tot wel 99 sleutels.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud