Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerasystemen

Camerabewaking neemt in onze samenleving een steeds grotere plaats in. In winkels, bedrijven en ook rondom woningen en particuliere terreinen word dit steeds vaker toegepast. De mogelijkheden van camerasystemen zijn tegenwoordig bijna oneindig er bestaat een enorme variatie in camera's, monitoren, digitale opslag van beelden en transmissie van beelden. Daarom is het noodzakelijk om vooraf goed een aantal uitgangspunten op een rij te zetten. Is het systeem bestemd voor observatie, herkenning van personen of voertuigen of voor andere doeleinden. Afhankelijk van de wens wordt er een professioneel advies gegeven.

Een goed camerasysteem is essentieel voor de veiligheid. Lees hier het artikel >>

De mogelijkheden van camerasystemen zijn tegenwoordig bijna oneindig en voor elk budget is er wel een systeem te leveren. Wij zijn uitgegaan van een middenweg. Er is dus altijd nog de mogelijkheid om het professioneler (duurder) dan wel eenvoudiger (goedkoper) aan te pakken. Van te voren moet er goed gekeken wat het doel is van het camerasysteem. Gaat het om een overzicht van een situatie of moet er iets of iemand herkent of zelfs geïdentificeerd worden. Deze verschillen zijn van belang in het kiezen van de juiste camera en lens.

Verlichting:

Ieder camera systeem heeft verlichting nodig, (voor ons) zichtbaar of onzichtbaar (infrarood licht). Hierbij zijn onder andere de volgende criteria van belang:

  • de lichtgevoeligheid van de camera
  • de lichtgevoeligheid van de lens
  • de verlichting in de omgeving
  • de hoeveelheid licht (lichtsterkte)

 "Geen licht geen beeld!"

Het heeft in de meeste situaties de voorkeur om gebruik te maken van zichtbaar licht omdat zichtbaar licht een locatie minder aantrekkelijk maakt voor ongewenste gasten, en de beelden door kleurweergave meer waarheidsgetrouw maakt en meer feiten weergeeft.

Wenst u een professioneel advies over een camerasysteem dat bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud