Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Organisatorische beveiligingsmaatregelen

Elke vorm van beveiliging valt of staat met organisatorische beveiligingsmaatregelen. Met andere woorden: men moet wel gebruik maken van de aanwezige beveiligingsvoorzieningen. Een goedgekeurd slot is bijvoorbeeld nutteloos als u de deur niet op slot draait. Een alarmsysteem moet natuurlijk ingeschakeld zijn, anders wordt een inbraakpoging niet waargenomen en doorgemeld naar de particuliere alarmcentrale. Dit noemen we organisatorische beveiliging.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud