Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bandit mistgenerator

De Bandit Mistgenerator is de oplossing om de schade bij een inbraak of ramkraak tot een minimum te reduceren. De Bandit mistgenerator is in staat om in enkele seconden een kamer, winkel of kantoor volledig te vullen met een on- doorzichtige mist.


"Wat je niet ziet kun je ook niet stelen!".

Mistgeneratoren kunnen worden ingezet als aanvulling op de traditionele inbraakbeveiliging. De mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. Bandit is wereldleider op het gebied van mistbeveiliging.

  • Eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar te koppelen met een bestaande alarm installatie.
  • Met een mistvermogen van 28m2/sec. is Bandit een echte nachtmerrie voor elke inbreker
  • Via de ingebouwde programmatiemogelijkheden is het mistuitstootgedrag instelbaar volgens de wensen van de gebruiker en aanpasbaar aan de grootte van de te beveiligen ruimte.
  • Zeer compact
  • 3 jaar volledige omruilgarantie.

Meer informatie over de Bandit mistgenerator

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud