Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Een alarminstallatie in Drenthe laten installeren

De beveiliging van woningen en bedrijfspanden bestaat vaak uit verschillende lagen. Een beveiligingscamera aan de gevel van uw pand kan inbrekers afschrikken. Zij zullen hierdoor niet tot de voordeur van het pand komen. Mochten zij de camera’s negeren, dan vormen sloten een tweede laag in de beveiliging. Moderne sloten zijn ontzettend lastig open te breken voor inbrekers. Toch blijkt het nog vaak te lukken! Mede door het feit dat sloten niet snel genoeg vervangen worden, nadat deze verouderd zijn. De derde laag in de beveiliging kan gevormd worden door een alarminstallatie in Drenthe. 

Opties bij een alarminstallatie in Drenthe 

Wanneer u voor een alarminstallatie in Drenthe kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een standaardsysteem te installeren. Dit systeem is vooraf samengesteld en bestaat uit een vast aantal componenten. Verstandiger is het doorgaans om zelf een alarminstallatie in Drenthe samen te stellen. Zo sluit het systeem aan op de beveiligingsrisico’s binnen en rondom uw pand. Een specialist op het gebied van alarmsystemen kan u hier meer over vertellen. Kip Beveiliging is een voorbeeld van zo’n specialist. 

Advies over een alarminstallatie in Drenthe

Verbeter de beveiliging van uw pand met een alarminstallatie in Drenthe. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen adviseren over onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar de ideale combinatie van beveiligingscomponenten om uw pand van de juiste beveiliging te voorzien. De kans op een inbraak in uw pand neemt hierdoor sterk af! U kunt er bij ons voor kiezen om een alarminstallatie in Drenthe aan te laten sluiten op een meldkamer. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud