Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Alarminstallatie Groningen

Een alarminstallatie in Groningen kan u veel ellende besparen. Er worden jaarlijks veel inbraken gepleegd die hadden kunnen worden voorkomen met een alarminstallatie. In Groningen kunt u uitstekend terecht bij Kip Beveiliging wanneer u interesse heeft in het realiseren van een optimale beveiliging van uw woning of wellicht uw bedrijfspand. Wij staan klaar voor particulieren en ondernemingen die aandacht willen besteden aan het verbeteren van de inbraakveiligheid. Wij kunnen voor u een passende alarminstallatie in Groningen realiseren.

Een betrouwbare alarminstallatie in Groningen

Een alarminstallatie in Groningen realiseren is een echte klus voor de professional. Kip Beveiliging staat hierin graag voor u klaar. Wij kunnen voor u een alarminstallatie in Groningen realiseren die goed bij u en bij het pand past. Uiteraard kunnen wij de huidige situatie bekijken en u een advies uitbrengen over de verbeteringen op het gebied van inbraak veiligheid. Wanneer wij een alarminstallatie in Groningen voor u plaatsen, dan bent u altijd verzekerd van een optimale betrouwbaarheid van deze installatie.

Bel gerust voor vragen over alarminstallaties in Groningen

Heeft u interesse in een hoogwaardige en betrouwbare alarminstallatie in Groningen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Kip Beveiliging voor advies en meer informatie over de mogelijkheden. U doet dit door te bellen naar 0528 – 37 08 01 of te mailen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij bekijken graag de huidige situatie en kunnen vervolgens voor u bepalen wat de beste oplossing is, of wat de beste oplossingen zijn, om het pand beter te beveiligen tegen inbraak. Door onze ruime ervaring en mogelijkheden kunnen wij u altijd een betrouwbare maatwerk oplossing bieden.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud