Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Alarmsysteem kopen Groningen

Een goed alarmsysteem verdient zichzelf snel terug doordat uw bedrijf zeer waarschijnlijk verschoond blijft van bezoek door dieven. Een goede alarmering is belangrijk omdat inbrekers hierdoor worden afgeschrikt en uw huis of bedrijf zeker zullen mijden. Ze zullen dan waarschijnlijk proberen hun slag elders te slaan. Wilt u een alarmsysteem kopen Groningen dan kunt u hiervoor op het internet terecht. Wij leveren efficiënte alarmsystemen, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Een alarmsysteem is eenvoudig te installeren en het zal u hopelijk behoeden voor ongewenst bezoek.

Alarmsysteem kopen Groningen geeft u meer zekerheid

U kunt kiezen voor een alarmsysteem waarbij een sirene afgaat. Dit schrikt dieven in de eerste plaats zeker af. Maar als ze merken dat er geen actie wordt ondernomen omdat het bedrijf op een afgelegen bedrijventerrein ligt, zullen ze afwachten en daarna misschien alsnog hun slag slaan. Dus het is belangrijk om ook een telefonische verbinding te hebben met de meldkamer van een beveiligingsbedrijf. Zij gaan kijken bij uw bedrijf wanneer er een melding binnenkomt dat er mogelijk wordt ingebroken en zullen indien nodig direct de politie inschakelen om de dieven in te rekenen.

Een alarmsysteem geeft u rust

Informeer nu naar de mogelijkheden om een alarmsysteem te laten plaatsen in uw bedrijf of woning. Hierdoor heeft u meer rust tijdens uw afwezigheid of wanneer u slaapt. U kunt met een gerust hart naar bed gaan of met vakantie, want u weet dat uw huis goed is beveiligd. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud