Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Alarmsystemen Groningen

Met goede alarmsystemen in Groningen kunt u veel ellende besparen. Het is meer dan zonde wanneer u pas na gaat denken over effectieve alarmsystemen wanneer uw pand in Groningen al onderwerp van criminaliteit is geweest. Als er veel gestolen is en er is veel inbraakschade, dan lijdt u hieronder. Hierdoor gaat u vaak nadenken hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Dan komen al snel de alarmsystemen voor in Groningen ter sprake. Toch is het natuurlijk veel verstandiger om deze al ter sprake te brengen voordat er iets gebeurt.

Kies voor de beste alarmsystemen in Groningen

U kunt uitstekend bij KIP Beveiliging terecht voor effectieve, hoogwaardige en betrouwbare alarmsystemen voor in Groningen, zodat u uw pand optimaal kunt beschermen. Zeker als er een calamiteit heeft plaatsgevonden waarvoor u in principe bent verzekerd bestaat de kans dat de verzekeraar niets uitbetaalt wanneer u niet kunt aantonen dat u het pand wel goed beveiligd had. Dit verergert de gevolgen. Kies daarom voor de beste alarmsystemen in Groningen, welke wij voor u kunnen realiseren.

Neem contact met ons op

Wilt u goede aandacht gaan besteden aan de juiste alarmsystemen in Groningen? Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of stuur een mail naar info@kipbeveiliging.nl voor meer informatie en advies. Wij kunnen u meer vertellen over welke alarmsystemen er in Groningen gerealiseerd kunnen worden op uw locatie. Hierbij gaan wij uit van wat u nodig heeft en welke opties hier optimaal bij aansluiten. Natuurlijk kunnen wij ook altijd een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud