Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Urgentie van alarmsystemen in Zuidwolde, Drenthe

Overweegt u om alarmsystemen aan te schaffen voor uw huis of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe? Geen onverstandige gedachte. Het risico op een inbraak in Nederland is namelijk best wel groot. Wist u bijvoorbeeld dat er elke 73 seconden een poging wordt gedaan om in te breken? Dat komt neer op zo’n 450 duizend inbraakpogingen per jaar! Wordt bij u in het dorp of in de stad vaak ingebroken, dan loopt u extra veel risico. Uit onderzoek blijkt namelijk dat inbrekers vaak in hun eigen dorp of stad een inbreek plegen. Ze proberen het vaakst via de achterdeur binnen te komen en forceren sloten en vergrendeling vaak heel eenvoudig met wat gereedschap. Verklein de risico’s en bescherm uzelf en uw spullen tegen inbraken.

KIP alarmsystemen vergroten veiligheid in Zuidwolde, Drenthe

Bij KIP zijn we ons bewust van de risico’s in Zuidwolde, Drenthe en deze willen we dan ook zo klein mogelijk maken met alarmsystemen. Dit werkt aan de ene kant preventief, zal inbrekers afschrikken en een inbraak afwenden. Mocht er toch een inbraak worden gepleegd, dan zorgt een alarmsysteem ervoor dat de schade zeer beperkt blijft. Bij KIP vindt u verschillende oplossingen op het gebied van alarmsystemen en verwante producten:

  • beveiligingsinstallaties
  • toegangscontroles
  • camerasystemen
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Alarmsystemen Zuidwolde, Drenthe aansluiten op meldkamer

Kiest u voor een van de alarmsystemen van KIP uit Zuidwolde, Drenthe, dan bevelen we u aan om uw systeem aan te sluiten op een meldkamer. Op die manier bent u 24/7 op de best mogelijke manier beveiligd. Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met KIP en vergroot uw veiligheid met een van onze alarmsystemen uit Zuidwolde, Drenthe.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud