Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Anti inbraaksystemen Drenthe

Wilt u anti inbraaksystemen in Drenthe laten realiseren door een ervaren onderneming? Dan is Kip Beveiliging het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben een ruime ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende anti inbraaksystemen in Drenthe en omliggende provincies. Wij zijn gevestigd in Zuidwolde, waar wij al actief zijn sinds 1998. U kunt bij ons terecht voor passende anti inbraaksystemen voor uw bedrijfspand of uw woning. Als professional in de beveiligingsbranche kunnen wij u altijd de juiste systemen aanbieden.

Betrouwbare anti inbraaksystemen in Drenthe

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van de anti inbraaksystemen die wij in Drenthe voor u kunnen realiseren. Wanneer u bij ons komt voor dergelijke systemen, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Uiteindelijk adviseren wij u over de anti inbraaksystemen die het best bij het pand in Drenthe passen. De keuze blijft natuurlijk altijd aan u. Al onze anti inbraaksystemen zijn betrouwbaar en betaalbaar. Het is immers belangrijk dat u zorgt voor de juiste maatregelen om inbraak tegen te gaan.

Neem contact op

Het is belangrijk dat u kunt rekenen op uw anti inbraaksystemen in Drenthe. Wij bieden u uitsluitend A-kwaliteit systemen waar u volledig op kunt vertrouwen. Vanzelfsprekend kunnen wij u meerdere oplossingen aanbieden. Wilt u meer informatie of wilt u zich door ons laten adviseren over de aanschaf van anti inbraaksystemen in Drenthe? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0528 - 37 08 01 of te mailen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud