Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Anti inbraaksystemen Groningen

Het is belangrijk om goede aandacht te besteden aan anti inbraaksystemen in Groningen. Jaarlijks vinden er veel inbraken plaats in ons land. Veel inbraken hadden voorkomen kunnen worden wanneer er was gezorgd voor goede inbraaksystemen. In Groningen kan Kip Beveiliging u van dienst zijn met het realiseren van goede systemen om het risico op inbraak zo ver mogelijk te verkleinen. Wij helpen u graag wanneer u interesse heeft in betrouwbare anti inbraaksystemen in Groningen.

Wij leveren u de beste anti inbraaksystemen in Groningen

Als ervaren onderneming in de beveiligingsbranche kunnen wij u altijd de beste anti inbraaksystemen aanbieden in Groningen. Wij weten precies welke oplossingen uw pand nodig heeft om inbrekers buiten de deur te houden. Wanneer u bij ons komt voor anti inbraaksystemen in Groningen, dan bekijken wij de huidige situatie en kunnen wij u voorzien van advisering. Uiteindelijk bespreken wij met u de beste oplossingen en kan er een plan gemaakt worden om de anti inbraaksystemen van uw keuze in Groningen te realiseren.

Neem contact met ons op

Kip Beveiliging is uw professionele partner wanneer u interesse heeft in het laten realiseren van goede anti inbraaksystemen in Groningen. Wij bieden u de beste systemen die er op de markt te vinden zijn, tegen een scherpe prijs. U kunt eens bellen naar 0528 - 37 08 01 of mailen naar info@kipbeveiliging.nl voor meer informatie of advies. Wij denken graag met u mee over de juiste anti inbraaksystemen voor uw pand in Groningen. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, een vrijblijvende offerte opstellen. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud