Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bedrijfsbeveiliging Groningen

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een deugdelijke beveiliging nodig. Wanneer uw bedrijf niet beschikt over een alarmsysteem en er wordt ingebroken dan is de kans groot dat uw verzekering de schade niet of niet volledig vergoedt. Daarnaast wilt u er natuurlijk alles aan doen om het risico op een inbraak zo klein mogelijk te maken. Met bedrijfsbeveiliging Groningen kunnen maatregelen worden getroffen waardoor uw pand niet meer aantrekkelijk is voor inbrekers. Zij zullen dan eerder overwegen om hun slag elders te slaan.

Met bedrijfsbeveiliging Groningen maakt u het inbrekers lastig

Wanneer uw pand adequaat is beveiligd maakt u het inbrekers een stuk lastiger. U kunt kiezen voor verschillende maatregelen zoals camerabewaking, een alarminstallatie of gebruik van een mistgenerator. Dit laatste is een nieuwe innovatie die uw bedrijfspand binnen enkele seconden in mist hult zodat binnengedrongen inbrekers niets meer kunnen zien. Zo wordt de kans meteen een stuk kleiner dat kostbare spullen worden gestolen. Bovendien vergroot het de kans dat de politie of beveiliging op tijd aanwezig is om de inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen.

Vraag nu een offerte aan voor goede beveiliging

U kunt direct via onze website informatie aanvragen of een scherp geprijsde offerte voor bedrijfsbeveiliging Groningen. Wilt u eerst meer informatie dan kunt u ons uiteraard ook daarvoor benaderen. Ons e-mailadres is info@kipbeveiliging.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen om al uw vragen zo goed en ook zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u een offerte dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen met u te bespreken.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud