Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Cijfers bewijzen: beveiliging in Drenthe is geen overbodige luxe

Zit u erover na te denken om de beveiliging van uw woning of bedrijf in Drenthe op te schroeven? Goed idee! Dat blijkt ook uit onderzoeken, want iedere 73 seconden wordt er ergens in Nederland geprobeerd in te breken. Een schrikbarend cijfer wat neerkomt op 450 duizend inbraakpogingen per jaar. Stel dat erbij u ingebroken wordt dan is de kans het grootst dat dat gebeurt via de achterdeur en het slot geforceerd wordt met eenvoudig gereedschap. Met de juiste beveiliging wordt het risico op een geslaagde inbraak aanzienlijk kleiner. Een goed beveiligde woning of pand werkt tevens heel preventief tegen inbraken.

Beveiligingsoplossingen maakt u veiliger in Drenthe

KIP schroeft de beveiliging van uw woning of bedrijf op en biedt daarvoor verschillende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

 • beveiligingsinstallaties
 • camerasystemen
 • toegangscontroles
 • bouwkundige beveiliging
 • organisatorische maatregelen
 • aansluiting op een meldkamer

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u aanraden om van bepaalde beveiligingsoplossingen gebruik te maken.

Wilt u een goede beveiliging in Drenthe? De basis ligt in uw handen

Om een goede beveiliging in Drenthe te realiseren, moet u bij uzelf beginnen. U kunt namelijk nog zo’n goede beveiliging hebben, als u de deur openlaat staan bij het weggaan schiet het natuurlijk niet op. KIP reikt u graag een aantal bruikbare tips aan:
zorg voor een goed sleutelbeheer. Heb in kaart wie een sleutel heeft en hoeveel sleutels erin omloop zijn;

 • sluit ramen en deuren bij het weggaan;
 • laat altijd het licht aanstaan bij het weggaan;
 • bewaar waardevolle spullen op een veilige, centrale plek;
 • bewaar geen grote hoeveelheid geld;
 • snoei beplanting zodat ramen en deuren goed zichtbaar zijn.

Dit is het begin. Daar borduren wij op voort. Kies voor een betere beveiliging van uw woning of bedrijf in Drenthe en realiseer dat met de hulp van KIP.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud