Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Goede beveiliging in Groningen is minder vanzelfsprekend dan u denkt

Veel mensen denken geheel onterecht dat ze een goede beveiliging van hun woning of bedrijf in Groningen hebben. Dat is gevaarlijk aangezien het aantal inbraakpogingen behoorlijk hoog is. Iedere 73 seconden wordt er namelijk geprobeerd een inbraak te plegen. Dat komt neer op 450 duizend inbraakpogingen per jaar! Dat is niet het enige dat bekend is over inbraken. Uit onderzoek blijkt namelijk ook dat inbrekers vaak bij u uit de stad of uit het dorp komen, het veelal via de achterdeur proberen en daarvoor vaak eenvoudig gereedschap gebruiken. Dankzij zulke informatie en onze eigen kennis en ervaring kunnen we voor een optimale veiligheid zorgen.

KIP’s beveiligingsoplossingen garanderen hoge veiligheid in Groningen

Met de beveiligingsoplossingen van KIP creëert u een hoge veiligheid van uw woning of bedrijfspand in Groningen. Daarmee verkleint u de kans op een geslaagde inbraak en zult u met een veel veiliger gevoel leven in uw woning of werken in uw bedrijfspand. Om dat realiseren kunt u gebruikmaken van verschillende beveiligingsoplossingen van KIP:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Uw situatie en wensen tezamen vormen de ingrediënten voor de nieuwe beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Goede beveiliging in Groningen valt of staat bij uzelf

U kunt gebruikmaken van moderne beveiligingsoplossingen, maar een goede beveiliging in Groningen begint bij uzelf. U kunt een goede, sterke deur hebben met een gecertificeerd slot, maar als u de deur openlaat staan heeft u daar weinig aan. Lees daarom onze tips over hoe uzelf kunt zorgen voor een betere veiligheid. Wilt u meer weten over onze beveiligingsoplossingen die wij voor u in Groningen hebben, neem dan contact met ons op. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud