Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bent u voorzien van een goede beveiliging in Overijssel?

Is uw woning of bedrijfspand in Overijssel voorzien van een goede beveiliging? Ja? Veel mensen denken onterecht dat ze goed beveiligd zijn. En wist u trouwens dat er iedere 73 seconden in Nederland een poging tot inbraak wordt gedaan? Dat komt neer op 450 duizend inbraakpogingen per jaar! Veel hè? KIP Beveiligingstechniek zorgt ervoor dat uw gevoel van veiligheid groter wordt en realiseert een optimale beveiliging van uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos.

Beveiligingsproducten van KIP voor uw veiligheid in Overijssel

Een grotere en betrouwbare veiligheid bij u in Overijssel wordt gerealiseerd met onze beveiligingsoplossingen. Wij kunnen onder andere voor het volgende zorgen:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting bij een meldkamer

Afhankelijk van uw situatie en wensen bevelen wij u bepaalde beveiligingsoplossingen aan.

Een goede beveiliging alleen is niet genoeg in Overijssel

Met een goed beveiligingssysteem bent u nog niet verzekerd van een goede beveiliging in Overijssel. Een goede beveiliging begint namelijk bij uzelf. U kunt een hele sterke deur hebben met een gecertificeerd slot erop, maar als u de deur openlaat staan, heeft u er niets aan. Beveiliging begint dus eigenlijk bij uzelf en daarom geven wij u hieronder een aantal zeer belangrijke tips:

  • sluit alle deuren en ramen bij vertrek;
  • laat lichten aan als u weggaat;
  • laat langdurige afwezigheid (bijv. vakantie) niet blijken via een apart ingesproken voicemailbericht;
  • bewaar waardevolle spullen op een centrale, goed beveiligde plek (bijv. kluis).

U legt zelf de basis. Wij doen de rest. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met KIP en u hoort van ons hoe wij een optimale beveiliging realiseren voor u Overijssel.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud