Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Drenthe

Een veilige omgeving waarbij u beschermd bent tegen inbraak, diefstal of andere ongewenste criminaliteiten: daar kan Kip Beveiligingstechniek voor zorgen. Wij zijn het beveiligingsbedrijf Drenthe dat de hoogste service en kwaliteit biedt met een breed aanbod aan beveiligingssystemen. Zo kunnen wij u helpen met beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen, camerasystemen, video intercomsystemen, bouwkundige beveiliging en toegangscontrole. Wij hebben apparaten en installaties op maat voor al uw wensen om uw huis, winkel of bedrijf zo veilig mogelijk te maken.

Beveiliging op maat

Ons beveiligingsbedrijf, dat in 1998 is opgericht, volgt nieuwe technische ontwikkelingen op de voet en heeft dus de modernste en sterkste beveiligingssystemen voor een betrouwbare bescherming. Voor externe beveiliging kunnen wij onder andere sluitwerk voor ramen en deuren vakkundig ontwerpen en de juiste camerabewaking installeren, terwijl er voor interne beveiliging een ruime keuze is uit verschillende brandmelding en toegangscontrole systemen. Wij hebben systemen voor iedere situatie en alle budgetten en komen graag bij u langs om samen tot een besluit te komen over een geschikt beveiligingssysteem voor uw huis of pand. Of u nu de kans op inbraak wilt verkleinen, toegang tot een bepaalde ruimte wilt beperken of op afstand wilt zien wat er op kantoor gebeurt na sluitingstijd, Kip Beveiligingstechniek kan dit allemaal voor u regelen.

Betrouwbare service

Bij Kip Beveiligingstechniek vinden wij direct en persoonlijk contact met de klant belangrijk en zijn u van dienst bij het leveren en installeren van de gewenste beveiligingssystemen. Daar blijft het niet bij; bij calamiteiten kan onze technische dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week service verlenen. Voor periodiek onderhoud aan de apparatuur kunt u ook bij ons terecht. Indien u erover denkt gebruik te willen maken van onze diensten kunt u vrijblijvend een offerte op onze website aanvragen. Daarnaast kunt u telefonisch een afspraak maken op (0528)370801, via de fax (0528)370805 of de email info@kipbeveiliging.nl.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud