Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Groningen

Een veilig thuis en een veilige werkplek: dat wil toch iedereen? Huizen, bedrijven en winkels worden geregeld geteisterd door inbraak en diefstal, maar Kip Beveiligingstechniek maakt hier een einde aan. U hoeft niet verder te zoeken naar een beveiligingsbedrijf Groningen als u met een gerust hart naar het werk en weer naar huis wil gaan, want ons brede assortiment aan beveiligingstechnieken biedt voor elke situatie een veilige oplossing. Wij staan voor u klaar als u op zoek bent naar beveiligingsinstallaties, bouwkundige beveiliging, brandmeldsystemen, camerasystemen, toegangscontrole of video intercomsystemen. Voor elk budget en van prima kwaliteit.

Service en kwaliteit

Kip Beveiligingstechniek kan u helpen met het vinden en installeren van het juiste beveiligingssysteem. Wij vinden het belangrijk een goede band met de klant te hebben en de beste service te bieden. Sinds de start van ons bedrijf in 1998 hebben we een brede groep van tevreden en vaste klanten opgebouwd. Wij zijn u niet alleen van dienst bij de levering en installatie van een systeem, maar staan u ook daarna te hulp in het geval van calamiteiten of onderhoud. Wij hebben een breed aanbod van traditionele inbraakbeveiligingen tot de modernste technische systemen. Deze worden op maat geïnstalleerd naar uw wensen. Onze bouwkundige beveiligingen bijvoorbeeld worden vakkundig ontworpen om te passen op uw ramen en deuren, en wij hebben camerasystemen geschikt voor zowel observatie, herkenning van personen, voertuigen en andere doeleinden.

Neem contact op

Kip Beveiligingstechniek kan vrijblijvend bij u langskomen om ter plekke de geschikte beveiligingsmaatregelen vast te stellen. Daarnaast kunt u een offerte aanvragen via de website als u mogelijk gebruik wilt maken van onze diensten. Wij helpen u graag een veilige omgeving te creëren. Wij zijn ook bereikbaar via telefoon op (0528)370801, via de fax (0528)370805 of via email info@kipbeveiliging.nl.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>