Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Heerenveen

Heeft u een goed beveiligingsbedrijf in Heerenveen nodig? Dan kunt u eens nader kennis maken met de dienstverlening van Kip Beveiliging. Wij bieden u een zeer uitgebreide service als ervaren beveiligingsbedrijf in Heerenveen. Als professional staan wij voor de hoogste kwaliteit en een maatwerk dienstverlening die perfect past bij onze klanten. De dienstverlening van ons beveiligingsbedrijf in Heerenveen wordt dan ook goed aangepast op het vraagstuk van de klant, zodat wij de klanten altijd kunnen bieden wat zij van ons verwachten.

Een professioneel en ervaren beveiligingsbedrijf in Heerenveen

Wij bieden een uitstekende service als beveiligingsbedrijf in Heerenveen. Wij hebben dan ook al een jarenlange ervaring in de branche achter ons liggen, waardoor wij kunnen handelen vanuit een brede kennis. U mag niet anders dan een hoogwaardige kwaliteit verwachten van ons beveiligingsbedrijf in Heerenveen. Wij bespreken graag uw wensen en eisen met u, zodat wij weten wat u van ons verwacht. Op basis hiervan kunnen wij onze dienstverlening vormen, zodat u altijd kunt rekenen op een service die perfect bij uw verwachtingen aansluit. Als ervaren en professioneel beveiligingsbedrijf in Heerenveen zetten wij onze klanten dan ook voortdurend centraal.

Contact beveiligingsbedrijf Kip Beveiliging te Heerenveen

Wij staan voor u klaar als u een goed beveiligingsbedrijf in Heerenveen nodig heeft. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening op basis van uw vraagstuk. Wilt u precies weten wat ons beveiligingsbedrijf in Heerenveen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op dor te bellen naar 0528 – 37 08 01 of te mailen naar info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud