Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Hoogeveen

Uw pand, of het nu uw woning is of uw bedrijfspand, wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak. Helaas is dit tegenwoordig een bittere noodzaak. U moet uw eigendommen adequaat beschermen tegen ongenood bezoek. Daarvoor kunt u een beroep doen op beveiligingsbedrijf Hoogeveen. Wij kunnen uw pand efficiënt beveiligen met gecertificeerde sloten en alarminstallaties. Of het nu gaat om een bedrijf of om uw woonhuis, u zult zich er te allen tijde veilig voelen in de wetenschap dat u en uw spullen veilig zijn.

Een beveiligingsbedrijf kan veel voor u betekenen

Een beveiligingsbedrijf is er niet alleen om goede sloten en een alarminstallatie aan te brengen. Kip Beveiligingstechniek is er ook om u goed te adviseren over welke sloten en systemen voor u het meeste efficiënt zijn. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen om uw systeem periodiek te laten onderhouden. U kunt daarvoor direct op onze website een afspraak laten maken door uw gegevens in te vullen in het formulier “Aanvraag onderhoud”. Wij nemen dan contact met u op om hiervoor en afspraak te maken. Het beveiligingsbedrijf Hoogeveen zorgt er vervolgens voor dat het systeem wordt nagekeken en getest zodat u zeker weet dat alles correct functioneert

Wilt u uw pand goed beveiligen? Neem dan contact met ons op

Bent u op zoek naar goede beveiliging voor uw bedrijfspand of uw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen op het adres info@kipbeveiliging.nl. Wilt u ons liever bellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 370 801.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>