Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Hoogeveen

Uw pand, of het nu uw woning is of uw bedrijfspand, wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak. Helaas is dit tegenwoordig een bittere noodzaak. U moet uw eigendommen adequaat beschermen tegen ongenood bezoek. Daarvoor kunt u een beroep doen op beveiligingsbedrijf Hoogeveen. Wij kunnen uw pand efficiënt beveiligen met gecertificeerde sloten en alarminstallaties. Of het nu gaat om een bedrijf of om uw woonhuis, u zult zich er te allen tijde veilig voelen in de wetenschap dat u en uw spullen veilig zijn.

Een beveiligingsbedrijf kan veel voor u betekenen

Een beveiligingsbedrijf is er niet alleen om goede sloten en een alarminstallatie aan te brengen. Kip Beveiligingstechniek is er ook om u goed te adviseren over welke sloten en systemen voor u het meeste efficiënt zijn. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen om uw systeem periodiek te laten onderhouden. U kunt daarvoor direct op onze website een afspraak laten maken door uw gegevens in te vullen in het formulier “Aanvraag onderhoud”. Wij nemen dan contact met u op om hiervoor en afspraak te maken. Het beveiligingsbedrijf Hoogeveen zorgt er vervolgens voor dat het systeem wordt nagekeken en getest zodat u zeker weet dat alles correct functioneert

Wilt u uw pand goed beveiligen? Neem dan contact met ons op

Bent u op zoek naar goede beveiliging voor uw bedrijfspand of uw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen op het adres info@kipbeveiliging.nl. Wilt u ons liever bellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 370 801.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud