Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Hoogeveen

Uw pand, of het nu uw woning is of uw bedrijfspand, wilt u natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen inbraak. Helaas is dit tegenwoordig een bittere noodzaak. U moet uw eigendommen adequaat beschermen tegen ongenood bezoek. Daarvoor kunt u een beroep doen op beveiligingsbedrijf Hoogeveen. Wij kunnen uw pand efficiënt beveiligen met gecertificeerde sloten en alarminstallaties. Of het nu gaat om een bedrijf of om uw woonhuis, u zult zich er te allen tijde veilig voelen in de wetenschap dat u en uw spullen veilig zijn.

Een beveiligingsbedrijf kan veel voor u betekenen

Een beveiligingsbedrijf is er niet alleen om goede sloten en een alarminstallatie aan te brengen. Kip Beveiligingstechniek is er ook om u goed te adviseren over welke sloten en systemen voor u het meeste efficiënt zijn. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen om uw systeem periodiek te laten onderhouden. U kunt daarvoor direct op onze website een afspraak laten maken door uw gegevens in te vullen in het formulier “Aanvraag onderhoud”. Wij nemen dan contact met u op om hiervoor en afspraak te maken. Het beveiligingsbedrijf Hoogeveen zorgt er vervolgens voor dat het systeem wordt nagekeken en getest zodat u zeker weet dat alles correct functioneert

Wilt u uw pand goed beveiligen? Neem dan contact met ons op

Bent u op zoek naar goede beveiliging voor uw bedrijfspand of uw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen op het adres info@kipbeveiliging.nl. Wilt u ons liever bellen dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 370 801.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>