Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Groningen

De beveiliging van panden, zowel huizen van particulieren als bedrijfs- en kantoorpanden, wordt steeds belangrijker. Het werkterrein van mensen met verkeerde bedoelingen wijzigt constant en dus is het zaak dat u er alert op bent wie uw pand binnenkomt en wanneer. Kip Beveiliging is uw partner als het gaat om deskundige beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in diverse manieren van beveiliging.

Specialist voor alle beveiligingstaken

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingsinstallatie tegen inbraak of het regelen van goede toegangscontrole, Beveiligingsbedrijf Groningen adviseert u deskundig en zorgt voor de vakkundige installatie en foutloze werking van de apparatuur. Wij zijn ook de specialist voor het aanleggen van deugdelijke brandmeldsystemen en efficiënte videocontrole. Met deze hulpmiddelen weet u precies wie er bij uw bedrijf in en uit gaan. U kunt daarnaast rekenen op de vakkundige service van onze meldkamer. Komt er een inbraak- of brandmelding van uw adres, dan gaan wij meteen ter plaatse om de situatie te controleren.

Wij bieden u voor elke situatie de juiste oplossing

Voor iedere situatie is er een passende oplossing. Wij denken graag met u mee over het installeren van de mest efficiënte manier van beveiliging voor uw locatie. Wilt u uw pand door ons laten beveiligen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een bericht sturen naar info@kipbeveiliging.nl of neem direct telefonisch contact met ons op via nummer 0528-370801. Wij komen graag bij u langs en maken een passende offerte met een scherpe aanbieding, gebaseerd op uw situatie en uw beveiligingsmensen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud