Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Groningen

De beveiliging van panden, zowel huizen van particulieren als bedrijfs- en kantoorpanden, wordt steeds belangrijker. Het werkterrein van mensen met verkeerde bedoelingen wijzigt constant en dus is het zaak dat u er alert op bent wie uw pand binnenkomt en wanneer. Kip Beveiliging is uw partner als het gaat om deskundige beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in diverse manieren van beveiliging.

Specialist voor alle beveiligingstaken

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingsinstallatie tegen inbraak of het regelen van goede toegangscontrole, Beveiligingsbedrijf Groningen adviseert u deskundig en zorgt voor de vakkundige installatie en foutloze werking van de apparatuur. Wij zijn ook de specialist voor het aanleggen van deugdelijke brandmeldsystemen en efficiënte videocontrole. Met deze hulpmiddelen weet u precies wie er bij uw bedrijf in en uit gaan. U kunt daarnaast rekenen op de vakkundige service van onze meldkamer. Komt er een inbraak- of brandmelding van uw adres, dan gaan wij meteen ter plaatse om de situatie te controleren.

Wij bieden u voor elke situatie de juiste oplossing

Voor iedere situatie is er een passende oplossing. Wij denken graag met u mee over het installeren van de mest efficiënte manier van beveiliging voor uw locatie. Wilt u uw pand door ons laten beveiligen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een bericht sturen naar info@kipbeveiliging.nl of neem direct telefonisch contact met ons op via nummer 0528-370801. Wij komen graag bij u langs en maken een passende offerte met een scherpe aanbieding, gebaseerd op uw situatie en uw beveiligingsmensen.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>