Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Overijssel

Als u een beveiligingsbedrijf in Overijssel in wilt schakelen, dan heeft u uiteraard de keuze uit meerdere professionals. Echter, het is voor u natuurlijk belangrijk dat u kiest voor een beveiligingsbedrijf in Overijssel waarbij u echt kunt profiteren van de meest complete service tegen de meest vriendelijke prijs. In dit geval kunt u kiest voor Kip Beveiliging, het meet veelzijdige en betaalbare beveiligingsbedrijf in Overijssel. U kunt bij Kip Beveiliging terecht voor de meest uiteenlopende services en producten tegen vriendelijke prijzen. 

Een bijzonder uitgebreid beveiligingsbedrijf in Overijssel

Kip Beveiliging is zeer veelzijdig. Zo kunt u bij ons beveiligingsbedrijf in Overijssel terecht voor diverse services op het gebied van het voorkomen van inbraken. Wij kunnen u helpen optimaal aandacht te besteden aan inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Daarnaast kunt u uitstekend bij ons beveiligingsbedrijf in Overijssel terecht voor onder meer camerasystemen, intercomsystemen, brandsystemen, bouwkundige beveiliging en een ruime keuze aan beveiligingsinstallaties. U kunt altijd verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit van alle beveiligingsopties van ons beveiligingsbedrijf in Overijssel. Toch kunnen wij u zeker ook van dienst zijn tegen aantrekkelijke tarieven. 

Neem contact op met beveiligingsbedrijf Overijssel

Bij ons beveiligingsbedrijf in Overijssel profiteert u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u een offerte ontvangen? U kunt deze aanvragen door te mailen naar info@kipbeveiliging.nl of door te bellen naar 0528 – 37 08 01. Wij stellen graan een vrijblijvende offerte op voor u, op basis van uw situatie. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor advies of meer informatie over de mogelijkheden van ons beveiligingsbedrijf in Overijssel. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud