Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsbedrijf Zwolle

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun pand te laten beveiligen. Dit kan met een stil alarm of met een sirene alarm, maar ook is het natuurlijk belangrijk om maatregelen te nemen om inbraak te voorkomen, door middel van goede sloten en deugdelijk hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Hoe lastiger het voor een inbreker is om een pand binnen te komen hoe groter de kans dat hij uw bedrijf overslaat en het elders probeert. Het beveiligingsbedrijf Zwolle kan u adviseren over de voor uw pand meest efficiënte manier van beveiliging.

Een beveiligingsbedrijf Zwolle kan u helpen uw woning te beschermen

Wilt u veilig wonen en het gevoel hebben dat u veilig bent in uw woning? Schakel dan een beveiligingsbedrijf Zwolle in om uw huis te beschermen tegen inbraak. Met het aanbrengen van goedgekeurde sloten en deugdelijk sluitwerk voor deuren en ramen voorkomt u dat uw woning tijdens uw afwezigheid of gedurende de nacht met ongewenst bezoek wordt vereerd. Bescherm uzelf en uw spullen en vraag nu een offerte aan voor betere beveiliging van uw huis.

Wij helpen u graag om u veiliger te voelen

Wilt u ook veilig wonen of weten dat uw bedrijfspand bij uw afwezigheid beschermd is tegen inbraak? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor het laten installeren van deugdelijke sloten en goede beveiliging. Wij kunnen u hierover vrijblijvend adviseren. Stuur vandaag nog een offerteverzoek of stel uw vraag via ons e-mailadres info@kipbeveiliging.nl. Of bel ons voor direct advies over uw persoonlijke situatie op telefoonnummer 0528 – 370801.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud