Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingscamera Drenthe

De plaatsing van een beveiligingscamera in Drenthe, bij uw woning of uw bedrijfspand, is bijzonder effectief. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat u zorgt voor een goede beveiliging van uw woning of bedrijf. Niet alleen is het zo dat u uw eigendommen wilt beschermen, maar verzekeringen eisen natuurlijk ook dat u de boel zo veilig mogelijk maakt. Een goede beveiligingscamera in Drenthe kan hier zeker in bijdragen. De beveiligingscamera kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en zorgt ervoor dat er altijd een extra stukje veiligheid is. Wanneer u interesse heeft in een goede beveiligingscamera in Drenthe, dan kunt u eens een beroep doen op de services van Kip Beveiliging.

Een hoogwaardige beveiligingscamera in Drenthe kopen

U kunt bij ons terecht voor een zeer betrouwbare beveiligingscamera in Drenthe. Wij zijn al sinds 1998 actief en hebben dan ook al een jarenlange ervaring op weten te bouwen. Hierdoor weten wij goed welke zaken wel en niet werken. De aanschaf van een beveiligingscamera in Drenthe is altijd een uitstekende keuze. Zichtbare beveiligingscamera’s kunnen ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Bedrijven zetten ook met regelmaat beveiligingscamera’s in op de werkvloer, zoals in magazijnen, om diefstal door eigen personeel tegen te gaan. U kunt dan ook meerdere redenen hebben om een beveiligingscamera in Drenthe aan te schaffen bij ons. Al onze beveiligingscamera’s zijn optimaal betrouwbaar.

Informatie en advies

Wilt u een beveiligingscamera in Drenthe laten plaatsen? Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel naar 0528 – 37 08 01 of mail naar info@kipbeveiliging.nl.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>