Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingscamera Groningen

Het is in veel gevallen aan te raden om een beveiligingscamera in Groningen te plaatsen. U kunt als particulier een camera aan uw woning plaatsen om uw huis en uw tuin te beschermen. Bedrijven kunnen met een goede beveiligingscamera in Groningen natuurlijk ook het terrein beter beveiligen. Daarnaast kunnen de hoogwaardige en zeer betrouwbare camera’s ook binnen worden toegepast. Een onderneming kan bijvoorbeeld een beveiligingscamera in Groningen in het magazijn hangen wanneer er al sprake is van diefstal door eigen personeel. De beelden kunnen het bewijs op tafel leggen. Vanzelfsprekend kunnen deze camera’s ook preventief worden geplaatst.

Een beveiligingscamera in Groningen installeren

Wanneer u interesse heeft in een beveiligingscamera in Groningen, dan kan Kip Beveiliging deze voor u installeren. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden en realiseren van de meest uiteenlopende beveiligingsmaatregelen. Het monteren van een beveiligingscamera in Groningen behoort zeker tot onze mogelijkheden. Het is altijd aan te raden om voldoende aandacht te besteden aan de veiligheid en de bescherming van uw pand. In het geval van calamiteiten met schade moet u aan de verzekeraar ook kunnen bewijzen dat u de nodige maatregelen heeft getroffen. De installatie van een beveiligingscamera in Groningen is altijd een goed idee.

Neem contact met ons op

Kip Beveiliging is al sinds 1998 actief in de beveiligingsbranche. Wij kunnen u uitstekend van dienst zin wanneer u interesse heeft in een beveiligingscamera in Groningen. U kunt altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. U kunt dan bellen naar 0528 – 37 08 01 of mailen naar info@kipbeveiliging.nl

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud