Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingscameras Drenthe

De montage van beveiligingscamera’s in Drenthe kan veel voor u doen. Mensen die met verkeerde bedoelingen een pand binnen proberen te komen kijken over het algemeen eerst naar zichtbare beveiligingsmaatregelen. Wanneer deze aanwezig zijn, dan slaan zij liever over en zoeken zij een nieuwe locatie. Wanneer u zichtbaar beveiligingscamera’s in Drenthe laat plaatsen, dan neemt u al een groot deel van het risico op inbraak weg. Natuurlijk kunnen er niet alleen buiten beveiligingscamera’s in Drenthe worden geplaatst. Dit kan ook binnen. Hier wordt bijvoorbeeld veel voor gekozen door bedrijven die te maken hebben met diefstal door personeel. De jaarlijkse kosten lopen hierdoor voor bedrijven jaarlijks in de miljoenen euro’s.

Kies voor betrouwbare beveiligingscamera’s in Drenthe

Beveiligingscamera’s in Drenthe laten plaatsen voor de beveiliging van een pand, particulier of zakelijk, is altijd aan te raden. Door de strategische bevestiging van beveiligingscamera’s in Drenthe kunt u ervoor zorgen dat diefstal een stuk minder interessant is. Uiteindelijk wil niemand gepakt worden doordat de camerabeelden het bewijs op tafel leggen. Wanneer u betrouwbare beveiligingscamera’s voor in Drenthe aan wilt schaffen bent u van harte welkom bij Kip Beveiliging. Wij zoeken graag, samen met u, de beste oplossingen om de risico’s op inbraak en diefstal te beperken.

Neem contact met ons op

Wilt u betrouwbare, hoogwaardige en betaalbare beveiligingscamera’s in Drenthe aanschaffen? Dan staan wij voor u klaar. Wij stellen uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u eerst meer informatie of wenst u een gedegen advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 – 37 08 01 of een mail te sturen naar info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud