Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsinstallatie Drenthe

De juiste beveiligingsinstallatie in Drenthe kan het verschil maken tussen een goede nachtrust en onrustig slapen. Wanneer een pand immers goed beveiligd is, dan is er geen kans voor criminelen om het te betreden of te belagen. Alleen al om die reden kan het aanschaffen en installeren ervan een goed idee zijn. Kip Beveiligingstechniek kan hierin een belangrijke partner zijn. Aan de hand van de professionele adviezen kan immers de juiste keuze voor een systeem worden gemaakt. Dit maakt het geheel een flink stuk veiliger.

Het plaatsen van een beveiligingsinstallatie in Drenthe

Niet alleen het aanschaffen van de juiste beveiligingsinstallatie in Drenthe is van groot belang. Ook de juiste installatie ervan is een belangrijke factor. Dit betekent bijvoorbeeld dat het slim is om iemand die hierin gecertificeerd is mee aan de slag te laten gaan. Ook dat is een goede reden om met ons te werken. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles op de juiste manier wordt verzorgd. Daarmee kan worden voorkomen dat iemand uw pand kan betreden en uw spullen kan ontvreemden.

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen om uw beveiligingsinstallatie in Drenthe te laten verzorgen kan op vele manieren. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen of direct een offerte aanvragen op de website. Ook kunt u ons bellen. Op kantoor kan dat via 0528-370801. Mobiel kan dat via 06-51994508. Ook mailen is goed mogelijk. Dan stuurt u uw bericht naar info@kipbeveiliging.nl. U kunt dan alle vragen die u nog heeft stellen zodat wij die voor u kunnen beantwoorden.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>