Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingsinstallatie Groningen

Wilt u een goede beveiligingsinstallatie in Groningen laten realiseren? Dan heeft u natuurlijk meerdere mogelijkheden. Er zijn eindeloos veel installaties op het gebied van beveiliging op de markt, waardoor het goed is om u optimaal te laten adviseren over de beveiligingsinstallatie in Groningen. Hierdoor weet u precies wat u nodig heeft, zodat u in staat bent om de juiste keuze te maken. Natuurlijk bent u voor uw beveiligingsinstallatie in Groningen van harte welkom bij Kip Beveiliging.

Een betrouwbare beveiligingsinstallatie in Groningen

Wij kunnen voor u een betrouwbare beveiligingsinstallatie in Groningen realiseren, zodat u zeker bent dat u altijd op het systeem kunt vertrouwen. De beveiligingsinstallatie die wij in Groningen voor u realiseren werkt altijd naar behoren, biedt u de juiste beveiliging voor uw situatie en kan tegen een aantrekkelijk tarief gerealiseerd worden. Wij staan voor een hoge kwaliteit, een vriendelijke service en aangename prijzen. Natuurlijk kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen voor de beveiligingsinstallatie in Groningen. U weet dan ook altijd precies waar u aan toe bent wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze dienstverlening. Als ervaren professional in de branche bieden wij u altijd het beste.

Contact Kip Beveiligingsbedrijf voor beveiligingsinstallaties in Groningen

Als u interesse heeft in een optimale beveiligingsinstallatie in Groningen, dan zijn wij u zeker graag van dienst. Wij voorzien u van de juiste informatie en gericht advies, zodat u gegarandeerd een goede keuze kunt maken voor een hoogwaardige beveiligingsinstallatie in Groningen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of stuur een mail naar info@kipbeveiliging.nl. Wij helpen u graag verder.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud