Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Aanschaf van een beveiligingsinstallatie in Hoogeveen 

Tegenwoordig is kwalitatief hang- en sluitwerk alleen niet voldoende om inbrekers buiten uw pand te houden. Zo raadt men aan om ook te kijken naar de mogelijkheden van een beveiligingsinstallatie in Hoogeveen. De beveiligingsinstallatie zal een alarm activeren op het moment dat een ongewenste bezoeker gedetecteerd wordt. Dit schrikt de inbreker af! Het vergroot de kans immers, dat de inbreker wordt opgemerkt door voorbijgangers. Wanneer u voor een beveiligingsinstallatie in Hoogeveen kiest, kunt u deze naar eigen inzicht samenstellen. Kip Beveiliging helpt u hier graag bij. 

Uitgebreide beveiligingsinstallatie in Hoogeveen gebruiken 

Het samenstellen van een beveiligingsinstallatie in Hoogeveen begint vaak bij een risicoanalyse. Beoordeel kritisch hoe goed uw pand momenteel al beveiligd is. Kijk hierbij ook naar de weg die een inbreker mogelijk volgt bij een inbraakpoging. Op basis hiervan kunt u naar passende beveiligingscomponenten zoeken, die deze risico’s afdekken. Samen worden deze componenten een beveiligingsinstallatie. Wist u dat u deze installaties tegenwoordig ook aan kunt laten sluiten op een particuliere meldkamer? Zodra het alarm geactiveerd wordt, zal de meldkamer u hiervan op de hoogte brengen. Ook kan er vanuit de meldkamer een beveiliger langs worden gestuurd om poolshoogte te nemen. 

Meer informatie over een beveiligingsinstallatie in Hoogeveen 

Bent u benieuwd wat een interessante beveiligingsinstallatie in Hoogeveen binnen uw pand kan zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien. We denken graag met u mee over passende oplossingen om inbrekers buiten de deur te houden. Jaarlijks zorgen inbrekers voor miljoenen euro’s aan schade binnen bedrijfspanden. Enerzijds door diefstal van waardevolle voorwerpen, anderzijds door schade aan het pand zelf. Reden genoeg om inbrekers zo goed mogelijk buiten te houden! 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud