Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Voordelen van een uitgebreide beveiligingsinstallatie in Meppel 

Heeft u een bedrijfspand, die u nog beter wilt beveiligen dan u momenteel al doet? Wellicht is het gebruik van een beveiligingsinstallatie in Meppel het overwegen waard. Met een beveiligingsinstallatie verkleint u de kans op een inbraak aanzienlijk. Inbrekers worden niet afgeschrikt door goede sloten. Ze kunnen ’s nachts immers de tijd nemen, om deze sloten open te breken. Waar ze wel door worden afgeschrikt is een geactiveerd alarm, een rookgenerator binnen het pand, een camerasysteem aan de gevel, enzovoorts. Ze willen immers niet gepakt worden tijdens een inbraakpoging. Kip Beveiliging helpt u graag bij het samenstellen van een beveiligingsinstallatie in Meppel. 

Beveiligingsinstallatie in Meppel samenstellen 

Bij het samenstellen van een beveiligingsinstallatie in Meppel heeft u tal van verschillende mogelijkheden. Het is van diverse factoren afhankelijk, hoe u de beveiligingsinstallatie het beste in kunt richten. Probeer bijvoorbeeld voor uzelf uit te stippelen, welke route een inbreker zou volgen door uw bedrijfspand. Waar komt de inbreker binnen? Welke ruimtes zal deze als eerste doorzoeken? Enzovoorts. Op basis van zo’n analyse kunt u vervolgens naar passende beveiligingscomponenten zoeken, die deze risico’s afdekken. Gebruik een beveiligingscamera naast de deur, een rookgenerator in de ruimte waar inbrekers als eerste komen, enzovoorts. 

Advies over een beveiligingsinstallatie in Meppel 

Wilt u meer weten over de aandachtspunten bij het samenstellen van een beveiligingsinstallatie in Meppel? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder! Ook bieden we u de mogelijkheid om uw beveiligingsinstallatie in Meppel aan te laten sluiten op een particuliere meldkamer. Mocht het alarm geactiveerd worden, dan kan de meldkamer een beveiliger langs sturen bij uw pand. Zo verkleint u het risico op een grote financiële schade als gevolg van diefstal. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud