Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Kies voor het gebruik van beveiligingssystemen in Drenthe

Maakt u momenteel al gebruik van een van de vele beveiligingssystemen in Drenthe? U kunt beveiligingssystemen in Drenthe als een standaard pakket bij een bouwmarkt of beveiligingswinkel aanschaffen. Een alternatief is het op maat laten ontwikkelen van een beveiligingssysteem, die naadloos aansluit op de beveiligingsrisico’s binnen uw pand. Kip Beveiliging helpt u graag bij de ontwikkeling van zo’n systeem. Wij helpen u te kijken naar de risico’s die u loopt, om op basis daarvan tot een passende oplossing te komen. Voornaamste doel hierbij is vanzelfsprekend het buiten de deur houden van ongewenste gasten. Welke maatregelen neemt u momenteel al? 

Beveiligingssystemen in Drenthe laten installeren 

Wij bieden tal van verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiligingssystemen in Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van camerasystemen met een mistgenerator. De mistgenerator zorgt ervoor dat inbrekers in paniek raken en het pand zo snel mogelijk willen verlaten. Met de camera wordt alles vastgelegd en kunnen inbrekers vaak op voorhand al worden afgeschrikt. Ook kunt u ervoor kiezen om een beveiligingssysteem aan te laten sluiten op de meldkamer. Op het moment dat het systeem een signaal geeft, zal de meldkamer een beveiliger langs sturen of u persoonlijk inlichten. 

Advies over beveiligingssystemen in Drenthe

Wilt u weten welke beveiligingssystemen in Drenthe voor u interessant zijn? Neem vrijblijvend contact op met Kip Beveiliging! Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over mogelijkheden die we u kunnen bieden. In overleg bepalen we welk beveiligingssysteem u het beste zal helpen bij het weren van inbrekers uit uw pand. Wij voorzien zowel particulieren, als zakelijke partijen van hulp bij hun beveiliging. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud