Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingstechniek Drenthe

Beveiliging is een essentieel onderdeel wanneer u een bedrijfspand laat bouwen. En ook steeds meer woningen worden tegen inbraak en ongewenste toegang beveiligd. Wanneer u een pand betrekt met uw bedrijf, kunt u voor de beveiligingstechniek Drenthe een beroep doen op Kip Beveiliging. Wij hebben ruime kennis en ervaring met het adequaat beveiligen van panden, op de wijze die de eigenaar of huurder het prettigst vindt. U kunt kiezen voor een inbraakbeveiliging, die u inschakelt als u het pand ’s avonds verlaat. Maar u kunt ook kiezen voor toegangscontrole, zodat u ook als u aanwezig bent vooraf kunt zien wie er naar binnen willen. U kunt met dit systeem ongewenste bezoekers buiten de deur houden.

Kies voor de gedegen beveiligingstechniek Drenthe

Wilt u een beveiligingssysteem waar u altijd op kunt vertrouwen? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor de beveiligingstechniek Drenthe van Kip Beveiliging. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren over een systeem dat bij u past. Ieder beveiligingssysteem heeft zijn eigen kenmerken en is toepasbaar voor verschillende situaties. Wilt u een systeem dat een alarm af laat gaan bij een poging tot inbraak? Of kiest u voor een stil alarm dat direct contact legt met de politie of een alarmcentrale. Daarnaast kunt u nog een systeem laten aanbrengen dat u de mogelijkheid geeft om de toegang tot het gebouw te controleren via een camera in combinatie met een elektronisch slot. Zo is de beveiliging van uw pand optimaal te regelen.

U kunt direct een offerte aanvragen voor beveiligingstechniek

Bent u overtuigd van het laten aanbrengen van een goed beveiligingssysteem? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Kip Beveiliging. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0528 – 37 08 01. Of stuur een bericht naar info@kipbeveiliging.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw vraag reageren.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud