Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingstechniek Groningen

De beveiligingstechniek in Groningen inzetten om uw pand optimaal te beschermen tegen diverse vormen van criminaliteit en calamiteit? Dat is natuurlijk altijd een goed idee. Helaas krijgen veel ondernemingen en particulieren te maken met vervelende situaties, waaronder uiteraard ook inbraak. Bij inbraak heeft u niet alleen te maken met de zichtbare schade aan het pand (uw woning of uw bedrijfspand), maar u heeft natuurlijk ook te maken met de schadepost van de zaken die zijn gestolen. Met passende beveiligingstechniek in Groningen kunt u dit soort ellende effectief voorkomen.

De beveiligingstechniek in Groningen van een specialist

Het is belangrijk om u eens te verdiepen in de beveiligingstechniek in Groningen wanneer uw pand nog niet optimaal beveiligd is. Wanneer u niet zorgdraagt voor een goede beveiliging van het pand, dan keert de verzekeraar niets uit wanneer er schade ontstaat. Dit moet natuurlijk worden voorkomen. Kies daarom voor de beste oplossingen binnen de beveiligingstechniek in Groningen, geleverd en gemonteerd door een ervaren specialist. U kunt hiervoor uitstekend terecht bij KIP Beveiliging.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand op het gebied van beveiligingstechniek in Groningen? Wij staan natuurlijk graag voor u klaar. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening, waarbij wij u alle zorgen betreffende de beveiligingstechniek in Groningen uit handen kunnen nemen. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of mail naar info@kipbeveiliging.nl. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke pand en situatie, zodat wij u altijd het beste aan kunnen bieden.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud