Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingstechniek Hoogeveen

Uw bedrijfspand moet tegenwoordig goed tegen inbraak beveiligd zijn. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dit, wilt u een inbraakverzekering kunnen afsluiten. Wilt u een goed beveiligingssysteem laten aanbrengen, dan kunt u hiervoor een beroep doen op beveiligingstechniek Hoogeveen. Wij zorgen ervoor dat uw pand adequaat tegen inbraken wordt beschermd. Inbrekers weten doorgaans prima welke panden zij beter kunnen mijden omdat ze weten dat er een goed inbraakalarm aanwezig is. Hiermee wordt een inbraak dus meestal voorkomen. Als er toch een poging wordt gedaan komt het in veel gevallen niet tot diefstal van goederen.

Een veilig gevoel met beveiligingstechniek Hoogeveen

Met een goed beveiligingssysteem weet u zeker dat u uw pand met een gerust hart kunt achterlaten na een werkdag. Mocht er toch een inbraakpoging worden gedaan is de kans groot dat de inbrekers op de vlucht slaan zodra er een alarm afgaat. Als u gebruik maakt van een stil alarm wordt de alarmcentrale of de politie gewaarschuwd en kunnen zij direct ter plaatse gaan om te controleren of er inderdaad sprake is van onraad. Wellicht kunnen zij inbrekers op heterdaad betrappen en direct inrekenen. Zo voorkomt u verdere schade of mogelijke diefstal van inventaris of goederen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor beveiligingstechniek

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen als u graag verzekerd wilt zijn van goede beveiligingstechniek Hoogeveen voor uw bedrijfspand. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 37 08 01. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. Of u kunt een e-mail sturen naar info@kipbeveiliging.nl.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud