Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Beveiligingstechniek Hoogeveen

Uw bedrijfspand moet tegenwoordig goed tegen inbraak beveiligd zijn. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dit, wilt u een inbraakverzekering kunnen afsluiten. Wilt u een goed beveiligingssysteem laten aanbrengen, dan kunt u hiervoor een beroep doen op beveiligingstechniek Hoogeveen. Wij zorgen ervoor dat uw pand adequaat tegen inbraken wordt beschermd. Inbrekers weten doorgaans prima welke panden zij beter kunnen mijden omdat ze weten dat er een goed inbraakalarm aanwezig is. Hiermee wordt een inbraak dus meestal voorkomen. Als er toch een poging wordt gedaan komt het in veel gevallen niet tot diefstal van goederen.

Een veilig gevoel met beveiligingstechniek Hoogeveen

Met een goed beveiligingssysteem weet u zeker dat u uw pand met een gerust hart kunt achterlaten na een werkdag. Mocht er toch een inbraakpoging worden gedaan is de kans groot dat de inbrekers op de vlucht slaan zodra er een alarm afgaat. Als u gebruik maakt van een stil alarm wordt de alarmcentrale of de politie gewaarschuwd en kunnen zij direct ter plaatse gaan om te controleren of er inderdaad sprake is van onraad. Wellicht kunnen zij inbrekers op heterdaad betrappen en direct inrekenen. Zo voorkomt u verdere schade of mogelijke diefstal van inventaris of goederen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor beveiligingstechniek

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen als u graag verzekerd wilt zijn van goede beveiligingstechniek Hoogeveen voor uw bedrijfspand. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0528 – 37 08 01. U kunt ons ook bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. Of u kunt een e-mail sturen naar info@kipbeveiliging.nl.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>