Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen beschermt uw pand

Een goede beveiliging van uw woning of bedrijfspand is tegenwoordig essentieel. Inbrekers gebruiken moderne methodieken om dergelijke panden binnen te komen. Bekende voorbeelden hiervan zijn de klopsleutelmethode en kerntrekken. Heeft u al eens te maken gehad met een inbraak in huis? Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen helpt u de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen. Kip Beveiliging is een specialist op het gebied van bouwkundig beveiligen. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien, om de kans op een inbraak in uw pand tot een minimum te beperken. Welke maatregelen heeft u zelf al getroffen?

Mogelijkheden bij bouwkundig beveiligen in Hoogeveen 

Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen bestaat uit verschillende stappen. Vaak wordt gedacht dat het gebruik van sloten op ramen en deuren voldoende is. Dit is echter niet het geval! Naast het feit dat Kip Beveiliging u kan adviseren over sloten, helpen we bijvoorbeeld ook bij het plaatsen van glaslatten. Deze latten maken het voor inbrekers lastiger om een ruit uit uw kozijn te krijgen. Daarbij kan het ook het afschermen van glaspartijen of ventilatieopeningen het overwegen waard zijn, bij het verkleinen van de kans op een inbraak. Naast het advies wat wij u geven, zorgen we vanzelfsprekend ook voor de installatie van dergelijke beveiligingscomponenten. 

Meer weten over bouwkundig beveiligen in Hoogeveen?

Wilt u meer weten over bouwkundig beveiligen in Hoogeveen? Of bent u benieuwd hoe wij uw pand van een verbeterde beveiliging zouden voorzien? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud