Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen beschermt uw pand

Een goede beveiliging van uw woning of bedrijfspand is tegenwoordig essentieel. Inbrekers gebruiken moderne methodieken om dergelijke panden binnen te komen. Bekende voorbeelden hiervan zijn de klopsleutelmethode en kerntrekken. Heeft u al eens te maken gehad met een inbraak in huis? Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen helpt u de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen. Kip Beveiliging is een specialist op het gebied van bouwkundig beveiligen. Wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien, om de kans op een inbraak in uw pand tot een minimum te beperken. Welke maatregelen heeft u zelf al getroffen?

Mogelijkheden bij bouwkundig beveiligen in Hoogeveen 

Bouwkundig beveiligen in Hoogeveen bestaat uit verschillende stappen. Vaak wordt gedacht dat het gebruik van sloten op ramen en deuren voldoende is. Dit is echter niet het geval! Naast het feit dat Kip Beveiliging u kan adviseren over sloten, helpen we bijvoorbeeld ook bij het plaatsen van glaslatten. Deze latten maken het voor inbrekers lastiger om een ruit uit uw kozijn te krijgen. Daarbij kan het ook het afschermen van glaspartijen of ventilatieopeningen het overwegen waard zijn, bij het verkleinen van de kans op een inbraak. Naast het advies wat wij u geven, zorgen we vanzelfsprekend ook voor de installatie van dergelijke beveiligingscomponenten. 

Meer weten over bouwkundig beveiligen in Hoogeveen?

Wilt u meer weten over bouwkundig beveiligen in Hoogeveen? Of bent u benieuwd hoe wij uw pand van een verbeterde beveiliging zouden voorzien? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>