Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Drenthe

Voor bouwkundige beveiliging in Drenthe bent u aan het juiste adres bij Kip Beveiliging. Wij bieden de meest uiteenlopende diensten aan op het gebied van beveiliging en bouwkundige beveiliging in Drenthe behoort zeker tot onze mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat u uw pand goed wilt beschermen tegen inbraak en diefstal. Wij kunnen u hier uitstekend bij helpen, zodat de risico’s tot een minimum kunnen worden beperkt. Wanneer u de juiste maatregelen treft met betrekking tot bouwkundige beveiliging in Drenthe, dan stelt u de verzekering ook tevreden.

Maatregelen met bouwkundige beveiliging in Drenthe

Bouwkundige beveiliging in Drenthe is zeer veelzijdig. Wanneer u bij ons komt voor onze mogelijkheden met betrekking tot bouwkundige beveiliging in Drenthe, dan bespreken wij graag met u de opties op basis van uw pand. Geen pand is hetzelfde en dit betekent dat standaard oplossingen niet altijd de beste keuze zijn. Wij kunnen u de meest verschillende oplossingen aanreiken, zodat u de juiste maatregelen kunt treffen voor de bouwkundige beveiliging in Drenthe. Wanneer u niet de juiste maatregelen neemt en u krijgt te maken met inbraak en diefstal, dan kan het zijn dat de verzekeraar u niets uitkeert.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in bouwkundige beveiliging in Drenthe en wilt u precies weten wat wij voor u kunnen doen? Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of stuur een mail naar info@kipbeveiliging.nl. Wij informeren en adviseren u graag, zodat u precies weet wat de beste mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen wij u altijd van een vrijblijvende offerte voorzien.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud