Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Drenthe

Voor bouwkundige beveiliging in Drenthe bent u aan het juiste adres bij Kip Beveiliging. Wij bieden de meest uiteenlopende diensten aan op het gebied van beveiliging en bouwkundige beveiliging in Drenthe behoort zeker tot onze mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat u uw pand goed wilt beschermen tegen inbraak en diefstal. Wij kunnen u hier uitstekend bij helpen, zodat de risico’s tot een minimum kunnen worden beperkt. Wanneer u de juiste maatregelen treft met betrekking tot bouwkundige beveiliging in Drenthe, dan stelt u de verzekering ook tevreden.

Maatregelen met bouwkundige beveiliging in Drenthe

Bouwkundige beveiliging in Drenthe is zeer veelzijdig. Wanneer u bij ons komt voor onze mogelijkheden met betrekking tot bouwkundige beveiliging in Drenthe, dan bespreken wij graag met u de opties op basis van uw pand. Geen pand is hetzelfde en dit betekent dat standaard oplossingen niet altijd de beste keuze zijn. Wij kunnen u de meest verschillende oplossingen aanreiken, zodat u de juiste maatregelen kunt treffen voor de bouwkundige beveiliging in Drenthe. Wanneer u niet de juiste maatregelen neemt en u krijgt te maken met inbraak en diefstal, dan kan het zijn dat de verzekeraar u niets uitkeert.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u interesse in bouwkundige beveiliging in Drenthe en wilt u precies weten wat wij voor u kunnen doen? Bel dan naar 0528 – 37 08 01 of stuur een mail naar info@kipbeveiliging.nl. Wij informeren en adviseren u graag, zodat u precies weet wat de beste mogelijkheden zijn. Uiteraard kunnen wij u altijd van een vrijblijvende offerte voorzien.

 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>