Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Groningen

Het beveiligen van uw pand begint al wanneer het wordt gebouwd, of bij een grondige renovatie. Nieuwbouw of renovatie is het uitgelezen moment om aandacht te besteden aan een goede beveiliging van uw pand. Inbrekers worden steeds inventiever om een pand binnen te komen en dus is het zaak om alle mogelijke opties zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Kip Beveiliging is hierin al vele jaren gespecialiseerd en werkzaam in het noorden van het land. Wij adviseren u graag over een zo efficiënt mogelijke bouwkundige beveiliging Groningen.

Alle ramen en deuren goed beveiligd

De beveiliging van uw pand begint natuurlijk al met deugdelijk hang- en sluitwerk. Wij leveren uitsluitend kwaliteitssloten en scharnieren met goede keurmerken. Om te voorkomen dat kwaadwillenden eenvoudig binnen kunnen komen door een ruit te verwijderen kunnen wij de glaslatten extra goed vastzetten. Heeft u een pand met glaspartijen tot op de grond zorgen wij voor extra beveiliging om een ramkraak te voorkomen.

Vraag nu een offerte aan

Goede beveiliging kan u veel geld en ook veel problemen en ergernis besparen. Start u binnenkort een nieuwbouwproject of wordt uw pand gerenoveerd? Vraag dan nu bij ons een passende offerte aan tegen zeer concurrerende tarieven voor de bouwkundige beveiliging. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. U kunt ons een e-mail sturen op ons adres info@kipbeveilginig.nl of neem direct telefonisch contact op zodat wij uw vraag meteen kunnen beantwoorden of direct de gegevens kunnen noteren voor een offerte. Ons telefoonnummer is 0528-370801.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>