Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Ontwikkeling van een bouwkundige beveiliging in Hardenberg

Kip Beveiliging helpt u bij het beveiligen van bedrijfspanden. Een goede beveiliging is bij bedrijfspanden essentieel, om ongewenste gasten buiten uw pand te houden. Het is echter niet altijd even gemakkelijk, om alle beveiligingsrisico’s af te dekken. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een bouwkundige beveiliging in Hardenberg. Dit betekent dat wij de beveiligingsrisico’s van uw pand in kaart brengen, dat we op basis hiervan naar een geschikte vorm van beveiliging zoeken en deze vervolgens installeren. Hierbij hebben wij de keuze uit een groot aantal beveiligingsvormen. Hoe kan uw pand het beste beveiligd worden tegen inbrekers? 

Bouwkundige beveiliging in Hardenberg samenstellen

Inbrekers zullen zich voornamelijk richten op de deuren en ramen van uw bedrijfspand. In het bijzonder de ramen bij een plat dak of in de buurt van een regenpijp. Door passend hang- en sluitwerk op ramen en deuren te plaatsen, wordt de kans op een inbraak in uw bedrijfspand kleiner. Ook kan het gebruik van zogenaamde glaslatten of het afschermen van glaspartijen helpen om inbrekers buiten te houden. Het afschermen van ramen voorkomt dat inbrekers deze open kunnen breken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een tralies voor het raam. 

Meer informatie over een bouwkundige beveiliging in Hardenberg 

Bent u benieuwd op welke manier Kip Beveiliging uw bedrijfspand zou beveiligen tegen inbrekers? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. We vertellen u graag meer over hang- en sluitwerk, elektronische toegangssystemen en over andere van de reeds beschreven beveiligingsoplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat inbrekers buiten uw bedrijfspand blijven! 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>