Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Ontwikkeling van een bouwkundige beveiliging in Hardenberg

Kip Beveiliging helpt u bij het beveiligen van bedrijfspanden. Een goede beveiliging is bij bedrijfspanden essentieel, om ongewenste gasten buiten uw pand te houden. Het is echter niet altijd even gemakkelijk, om alle beveiligingsrisico’s af te dekken. Wij helpen u graag met de ontwikkeling van een bouwkundige beveiliging in Hardenberg. Dit betekent dat wij de beveiligingsrisico’s van uw pand in kaart brengen, dat we op basis hiervan naar een geschikte vorm van beveiliging zoeken en deze vervolgens installeren. Hierbij hebben wij de keuze uit een groot aantal beveiligingsvormen. Hoe kan uw pand het beste beveiligd worden tegen inbrekers? 

Bouwkundige beveiliging in Hardenberg samenstellen

Inbrekers zullen zich voornamelijk richten op de deuren en ramen van uw bedrijfspand. In het bijzonder de ramen bij een plat dak of in de buurt van een regenpijp. Door passend hang- en sluitwerk op ramen en deuren te plaatsen, wordt de kans op een inbraak in uw bedrijfspand kleiner. Ook kan het gebruik van zogenaamde glaslatten of het afschermen van glaspartijen helpen om inbrekers buiten te houden. Het afschermen van ramen voorkomt dat inbrekers deze open kunnen breken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een tralies voor het raam. 

Meer informatie over een bouwkundige beveiliging in Hardenberg 

Bent u benieuwd op welke manier Kip Beveiliging uw bedrijfspand zou beveiligen tegen inbrekers? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. We vertellen u graag meer over hang- en sluitwerk, elektronische toegangssystemen en over andere van de reeds beschreven beveiligingsoplossingen. Zo zorgen we er samen voor dat inbrekers buiten uw bedrijfspand blijven! 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud