Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Heerenveen

Een huis of kantoor is een gewild doelwit voor inbrekers als blijkt dat de bouwkundige beveiliging te wensen overlaat. Bij nieuwbouwprojecten of renovatie van woningen is het dan ook belangrijk om ook te kijken naar het hang- en sluitwerk. Daarnaast is het van belang om te controleren wat de zwakke plekken van een pand zijn. Zijn er ramen die gemakkelijk toegankelijk zijn? Is er een glazen pui die kan worden geramd? Dit zijn allemaal punten waar u op moet letten als het gaat om inbraakpreventie. Bouwkundige beveiliging Heerenveen kan ervoor zorgen dat uw huis of bedrijf onaantrekkelijk wordt voor dieven.

Een veiliger gevoel met bouwkundige beveiliging Heerenveen

U kunt uw woning eenvoudig veiliger maken door goedgekeurde veiligheidssloten te laten plaatsen. De glaslatten van ruiten moeten worden vastgezet zodat het niet eenvoudig is om door middel van verwijderen van een ruit een woning te betreden. Daarnaast is een glazen pui een zwakke plek. Heeft uw huis beglazing tot op de grond dan is het zaak om passende maatregelen te nemen zodat uw huis via deze weg niet gemakkelijk kan worden betreden door onbevoegden. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor bedrijven. Een glazen gevel is mooi, maar zorg wel dat het niet de achilleshiel wordt van uw pand.

Meer weten over bouwkundige beveiliging?

Als u meer wilt weten over bouwkundige beveiliging neem dan contact op met ons bedrijf. Wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn, een bezoek aan het te beveiligen pand of project brengen en u adviseren over de beste opties.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>