Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Zuidwolde, Drenthe

Iedere 73 seconden wordt erin Nederland geprobeerd om ergens in te breken; cijfers die aantonen dat bouwkundige beveiliging in Zuidwolde, Drenthe geen overbodige luxe is. Dat er om de 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan, komt neer op 450 duizend pogingen per jaar. Een schrikbarend hoog aantal. Met de juiste bouwkundige beveiliging voorkomt u de kans op een geslaagde inbraak, maar het kan een inbraak ook voorkomen. Als inbrekers namelijk goede bouwkundige beveiliging tegenkomen, zullen ze zich wel twee keer bedenken voordat ze proberen in te breken in een woning, winkel of bedrijf.

Bouwkundige beveiligingsoplossingen van KIP in Zuidwolde, Drenthe

KIP kan u met al haar kennis en ervaring voorzien van een goede bouwkundige beveiliging van uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe. Dat houdt in dat we een ontwerp kunnen maken voor op maat gemaakt hang- en sluitwerk en dit op een vakkundige manier bij u kunnen plaatsen. Bouwkundige beveiliging betekent ook dat we de glaslatten van uw raam kunnen vastzetten, glaspartijen kunnen afschermen en ventilatieopeningen kunnen afschermen. De basis ligt uiteraard bij deuren, ramen en kozijnen van een goede, sterke kwaliteit.

Bouwkundige beveiliging in Zuidwolde, Drenthe en meer

Naast bouwkundige beveiliging voor uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe, kan KIP u nog veel meer oplossingen bieden om uw veiligheid en dat van uw eigendommen te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

We leggen u graag uit hoe wij uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe op de best mogelijke manier kunnen beveiligen, te beginnen met bouwkundige beveiliging.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud