Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Bouwkundige beveiliging Zuidwolde, Drenthe

Iedere 73 seconden wordt erin Nederland geprobeerd om ergens in te breken; cijfers die aantonen dat bouwkundige beveiliging in Zuidwolde, Drenthe geen overbodige luxe is. Dat er om de 73 seconden een poging tot inbraak wordt gedaan, komt neer op 450 duizend pogingen per jaar. Een schrikbarend hoog aantal. Met de juiste bouwkundige beveiliging voorkomt u de kans op een geslaagde inbraak, maar het kan een inbraak ook voorkomen. Als inbrekers namelijk goede bouwkundige beveiliging tegenkomen, zullen ze zich wel twee keer bedenken voordat ze proberen in te breken in een woning, winkel of bedrijf.

Bouwkundige beveiligingsoplossingen van KIP in Zuidwolde, Drenthe

KIP kan u met al haar kennis en ervaring voorzien van een goede bouwkundige beveiliging van uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe. Dat houdt in dat we een ontwerp kunnen maken voor op maat gemaakt hang- en sluitwerk en dit op een vakkundige manier bij u kunnen plaatsen. Bouwkundige beveiliging betekent ook dat we de glaslatten van uw raam kunnen vastzetten, glaspartijen kunnen afschermen en ventilatieopeningen kunnen afschermen. De basis ligt uiteraard bij deuren, ramen en kozijnen van een goede, sterke kwaliteit.

Bouwkundige beveiliging in Zuidwolde, Drenthe en meer

Naast bouwkundige beveiliging voor uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe, kan KIP u nog veel meer oplossingen bieden om uw veiligheid en dat van uw eigendommen te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

We leggen u graag uit hoe wij uw woning of bedrijf in Zuidwolde, Drenthe op de best mogelijke manier kunnen beveiligen, te beginnen met bouwkundige beveiliging.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>