Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Hoe ontdek je tijdig een brand? Met brandbeveiliging Zuidwolde Drenthe

Stel dat er een brand uitbreekt bij uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe, dan zou het toch enorm veilig zijn als het gebouw is uitgerust met een brandbeveiligingssysteem? Natuurlijk kan een brand tijdig worden ontdekt door een toevallige voorbijganger, door personeel of door bewakers die een rondgang maken door het gebouw. Maar wat als dat niet het geval is? In zo’n situatie alarmeert een brandbeveiligingssysteem u tijdig bij het uitbreken van een brand. Het uitgangspunt van zo’n systeem is altijd om een brand zo snel mogelijk op te sporen, zodat de schadelijke gevolgen zoveel mogelijk worden beperkt.

Brandbeveiliging die brand in Zuidwolde, Drenthe ontdekt en blust

Wilt u dat uw brandbeveiligingssysteem in Zuidwolde, Drenthe u niet alleen alarmeert in geval van brand, maar de brand ook blust? Dan is een blussysteem een passende oplossing. Hiermee worden de gevolgen van een brand bij uw bedrijf zo klein mogelijk gehouden en kan er iedere dag op een veilige manier gewerkt worden in het bedrijf.

Brandbeveiliging en meer bij KIP in Zuidwolde, Drenthe

KIP uit Zuidwolde, Drenthe is deskundig op het gebied van brandbeveiliging, maar kan u ook op andere beveiligingsterreinen van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Wilt u profiteren van onze kennis en ervaring en uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen de meest dreigende risico’s? Laten we dan samen om tafel gaan zitten om in eerste instantie de brandbeveiliging van uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe op het hoogste niveau te krijgen.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud