Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Hoe ontdek je tijdig een brand? Met brandbeveiliging Zuidwolde Drenthe

Stel dat er een brand uitbreekt bij uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe, dan zou het toch enorm veilig zijn als het gebouw is uitgerust met een brandbeveiligingssysteem? Natuurlijk kan een brand tijdig worden ontdekt door een toevallige voorbijganger, door personeel of door bewakers die een rondgang maken door het gebouw. Maar wat als dat niet het geval is? In zo’n situatie alarmeert een brandbeveiligingssysteem u tijdig bij het uitbreken van een brand. Het uitgangspunt van zo’n systeem is altijd om een brand zo snel mogelijk op te sporen, zodat de schadelijke gevolgen zoveel mogelijk worden beperkt.

Brandbeveiliging die brand in Zuidwolde, Drenthe ontdekt en blust

Wilt u dat uw brandbeveiligingssysteem in Zuidwolde, Drenthe u niet alleen alarmeert in geval van brand, maar de brand ook blust? Dan is een blussysteem een passende oplossing. Hiermee worden de gevolgen van een brand bij uw bedrijf zo klein mogelijk gehouden en kan er iedere dag op een veilige manier gewerkt worden in het bedrijf.

Brandbeveiliging en meer bij KIP in Zuidwolde, Drenthe

KIP uit Zuidwolde, Drenthe is deskundig op het gebied van brandbeveiliging, maar kan u ook op andere beveiligingsterreinen van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als:

  • beveiligingsinstallaties
  • camerasystemen
  • toegangscontroles
  • bouwkundige beveiliging
  • organisatorische maatregelen
  • aansluiting op een meldkamer

Wilt u profiteren van onze kennis en ervaring en uw bedrijf zo goed mogelijk beschermen tegen de meest dreigende risico’s? Laten we dan samen om tafel gaan zitten om in eerste instantie de brandbeveiliging van uw bedrijf in Zuidwolde, Drenthe op het hoogste niveau te krijgen.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>