Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerabeveiliging Drenthe

Steeds meer bedrijven en ook particulieren kiezen ervoor om hun kantoor of woning met camera’s te laten bewaken. Dit heeft al vaak voordelen opgeleverd, zoals het herkennen van inbrekers of het kunnen aanhouden van personen die een ander strafbaar feit hadden gepleegd. Want ook de politie maakt steeds vaker gebruik van de beelden van particuliere camera’s. Met camerabeveiliging Drenthe zorg je ervoor dat jouw bedrijf of woning beter beschermd is tegen onraad. Inbrekers zullen een pand dat is voorzien van bewaking met camera’s vaker mijden om hun slag te slaan. Ze moeten dan immers voortdurend opletten niet in de camera te kijken. En ook als ze dat doen is de kans nog groot dat ze worden herkend.

Kies voor degelijke camerabeveiliging Drenthe

Wilt u uw bedrijf goed beveiligen tegen onraad dan is goede camerabeveiliging Drenthe zeker een aanrader. Als er camera’s hangen kunt u nadat er een incident heeft plaatsgevonden aan de hand van de beelden de politie van informatie voorzien. Ook is het mogelijk om te zien of bijvoorbeeld het hek op het bedrijventerrein wel of niet is gesloten. U rijdt nooit meer voor niets terug naar uw bedrijf omdat u niet zeker wist of u het hek wel of niet heeft dichtgedaan. Veel verzekeraars adviseren om camerabewaking te laten installeren. In sommige situaties kan dit zelfs verplicht worden opgelegd of scheelt het in de verzekeringspremie. Zo verdient u de investering voor het laten plaatsen van beveiligingscamera’s uiteindelijk weer terug.

Vraag direct een offerte aan voor goede camerabeveiliging

Overweegt u de installatie van camerabeveiliging Drenthe? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Kip Beveiliging. U kunt uw wensen ten aanzien van de te plaatsen camera’s. Wij kunnen u dan een gerichte offerte sturen. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@kipbeveiliging.nl. Heeft u vragen over onze producten, dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen, het telefoonnummer is 0528 – 37 08 01.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>