Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerabeveiliging Groningen

Op zoek naar een goed camerasysteem voor in uw bedrijfs- of winkelpand, of zelfs gewoon bij de voordeur van uw woning? Dan moet u bij Kip Beveiligingstechniek zijn. Al jarenlang helpen wij klanten met het installeren van allerlei soorten beveiliging, zo ook camerabeveiliging. Wij installeren niet alleen, maar onderhouden ook bestaande installaties bij onze vaste klantengroep.

Camerabeveiliging via Kip Beveiliging Groningen

Kip werd in 1998 opgericht en is vanaf het begin af aan al scherp geweest op persoonlijk contact met de klanten en het onderhouden van dit contact. Naast camerasystemen kunt u bij Kip ook terecht voor: beveiligingsinstallaties, bouwkundige beveiliging, brandmeldsystemen, toegangscontrole en video intercomsystemen. Wij hebben een eigen technische dienst die alles vanuit ons bedrijf aan u levert en in geval van nood staat deze dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te helpen.

Wij willen graag voorkomen dat uw bedrijf of woning wordt overvallen of dat er gestolen wordt. Wij vinden het daarom belangrijk om te weten wie er in jouw pand is, wie er binnen wil komen, of wie een bedreiging is voor u en uw bezit.

Vraag een offerte aan

U kunt via onze website een offerte aanvragen door gebruik te maken van het daarvoor bestemde formulier. Wanneer u een prijsopgave aanvraagt, komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord. Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar (0528) 37 08 01 of een mail te sturen naar info@kipbeveiliging.nl. Wij zitten aan de Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

 

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud