Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Professionele camerabeveiliging in Hoogeveen 

Bij de beveiliging van een woning spelen verschillende facetten een rol. Inbrekers aan de deur tegenhouden doet u bijvoorbeeld met kwalitatief goede sloten. Eenmaal binnen, kunt u inbrekers proberen af te schrikken met een alarmsysteem. Tegenwoordig bepaalt u zelf op welke manier u dit alarmsysteem inricht. Kiest u bijvoorbeeld voor verschillende bewegingssensoren, of laat u magneetcontacten op uw deuren monteren? Naast goede sloten en een alarmsysteem, kan ook het gebruik van camerabeveiliging in Hoogeveen interessant zijn. Kip Beveiliging biedt u op het gebied van camerabeveiliging in Hoogeveen verschillende mogelijkheden. 

Voordelen van camerabeveiliging in Hoogeveen 

Camerabeveiliging in Hoogeveen biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat camera’s inbrekers op voorhand kunnen afschrikken. Wanneer zij de camera zien hangen, zullen ze al snel een ander doelwit nemen. Daarbij worden inbrekers gefilmd, wanneer zij een inbraakpoging uitvoeren. Op deze manier kunt u eenvoudig aantonen dat er sprake is geweest van een inbraak en wordt het makkelijker om de daders op te sporen. Zeker bij bedrijfspanden kan de schade bij een inbraak zeer groot zijn. Het is om die reden fijn als inbrekers gepakt worden. 

Advies over camerabeveiliging in Hoogeveen 

Vindt u het lastig om tot een passende combinatie van beveiligingscamera’s te komen voor binnen en rondom uw bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op met Kip Beveiliging. Onze beveiligingsspecialisten staan voor u klaar, om u de helpende hand te bieden bij het samenstellen van een camerasysteem. De verschillende camera’s kunnen vaak op dezelfde recorder worden aangesloten. Daarbij zijn de beelden van moderne beveiligingscamera’s altijd op afstand in te zien via uw mobiele telefoon of tablet. 

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>