Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerabeveiliging Meppel

Camerabeveiliging in Meppel kan u aanzienlijk helpen om uw onderneming veilig te houden. Op jaarbasis krijgen duizenden ondernemers te maken met diefstal. Het gaat hierbij niet alleen om diefstal door klanten, maar ook door personeel dat vertrouwd wordt met de producten. Door een goede camerabeveiliging in Meppel aan te laten meten zorgt u ervoor dat diefstal vrijwel uitgesloten wordt. Daarnaast is het mogelijk om te zien wie er verantwoordelijk is voor diefstallen, zodat u hier werk van kunt maken.

Een optimale camerabeveiliging in Meppel

Mensen met verkeerde bedoelingen schrikken af wanneer er camerabeveiliging in Meppel aanwezig is. Kip Beveiligingstechniek kan u een uitstekende camerabeveiliging in Meppel bieden, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid van onze camerabeveiliging in Meppel. Daarnaast kunnen wij u ook andere systemen voor beveiliging bieden, zoals een bouwkundige beveiliging, toegangscontrole, beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen en video intercomsystemen. Wij kunnen u uiteraard deskundig adviseren bij het maken van uw keuze.

Contact

Kip beveiligingstechniek is gevestigd in Zuidwolde, maar kan u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in camerabeveiliging in Meppel. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit, zodat u optimaal profijt heeft van uw camerabeveiliging in Meppel. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via info@kipbeveiliging.nl of door te bellen naar 0528 – 37 08 01. Wij helpen u graag verder op het gebied van hoogwaardige beveiliging. Wij kunnen op basis van uw specifieke situatie bekijken welk beveiligingssysteem het best bij u en het pand past.

Zuidwolde, 22-3-2019

Geachte Klant,

Kip Beveiligingstechniek hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten wij willen u bij deze dan ook op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Na 21 jaar gaan wij, Bertus en Henriëtte een stapje terug doen en hebben wij de weloverwogen keuze gemaakt en hebben we er alle vertrouwen in dat Fieten & Roos Beveiligingstechniek vanaf 1-4-2019 de werkzaamheden voortzet. Deze overname brengt voor u geen merkbare veranderingen met zich mee, de monteurs en het kantoorpersoneel blijven hun huidige werkzaamheden uitvoeren.

U kunt ons blijven bereiken op ons huidige telefoonnummer 0528-370801.

We willen u hartelijk bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons de afgelopen jaren!

Met vriendelijke groet,

Bertus Kip & Henriette Moes.

Aanvraag onderhoud