Raadhuisstraat 3
7921GC Zuidwolde

Camerabeveiliging Meppel

Camerabeveiliging in Meppel kan u aanzienlijk helpen om uw onderneming veilig te houden. Op jaarbasis krijgen duizenden ondernemers te maken met diefstal. Het gaat hierbij niet alleen om diefstal door klanten, maar ook door personeel dat vertrouwd wordt met de producten. Door een goede camerabeveiliging in Meppel aan te laten meten zorgt u ervoor dat diefstal vrijwel uitgesloten wordt. Daarnaast is het mogelijk om te zien wie er verantwoordelijk is voor diefstallen, zodat u hier werk van kunt maken.

Een optimale camerabeveiliging in Meppel

Mensen met verkeerde bedoelingen schrikken af wanneer er camerabeveiliging in Meppel aanwezig is. Kip Beveiligingstechniek kan u een uitstekende camerabeveiliging in Meppel bieden, tegen een aantrekkelijk tarief. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid van onze camerabeveiliging in Meppel. Daarnaast kunnen wij u ook andere systemen voor beveiliging bieden, zoals een bouwkundige beveiliging, toegangscontrole, beveiligingsinstallaties, brandmeldsystemen en video intercomsystemen. Wij kunnen u uiteraard deskundig adviseren bij het maken van uw keuze.

Contact

Kip beveiligingstechniek is gevestigd in Zuidwolde, maar kan u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in camerabeveiliging in Meppel. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit, zodat u optimaal profijt heeft van uw camerabeveiliging in Meppel. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op via info@kipbeveiliging.nl of door te bellen naar 0528 – 37 08 01. Wij helpen u graag verder op het gebied van hoogwaardige beveiliging. Wij kunnen op basis van uw specifieke situatie bekijken welk beveiligingssysteem het best bij u en het pand past.

Aanvraag onderhoud

 

Nieuws

KPN stopt met ISDN lijnen
KPN is voornemens om per 1 september 2019 te stoppen met de ISDN lijnen. Het is daarom belangrijk om met de doormelding van uw beveiligingssysteem nu al over te stappen naar doormelding via het internet (IP). Heeft u vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op….

Waarom een goede beveiligingscamera van belang is. Lees het artikel >>